LA JUNTA LOCAL D’ONDARA DE L’AECC VA REALITZAR AHIR UNA CAMPANYA SOLAR DE PREVENCIÓ DE CÀNCER DE PELL A LA PLATJA DE L’ESTANYÓ

campanya solar aecc ondara (2)campanya solar aecc ondara (3)

Ondara, 05.08.19. La Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) va organitzar ahir diumenge 4 d’agost a la platja de l’Estanyó (Les Marines) una campanya de prevenció del càncer de pell. La campanya va comptar amb la col·laboració de FarmaOndara, de la Doctora Ana Morell (dermatòloga), el Doctor Eduardo De la Morena (president de Creu Roja Dénia) i la Doctora Patiño; de la Creu Roja, i dels Ajuntaments de Dénia (va acudir el Regidor de Platges de Dénia, Pedro Doménech) i d’Ondara (amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez). Es tracta del tercer any consecutiu en què des de la Junta Local d’Ondara se celebra aquest tipus de campanya solar a la platja, per a la visualització de pigues.

campanya solar aecc ondara (1)campanya solar aecc ondara (5)

Aquesta campanya preventiva i informativa, celebrada en horari matutí en un dels dies de més afluència de persones a la platja com és el primer diumenge d’agost, va tindre un resultat espectacular. Es van realitzar un total 65 consultes, com ha confirmat la presidenta de la Junta Local de AECC, M.ª Carmen Bisquert, qui ha qualificat aquesta campanya com tot un èxit, donada la gran participació registrada, en un ambient molt saludable. L’acció va consistir a oferir al públic informació sobre el càncer de pell, les pigues sospitoses, els tipus de melanoma i com detectar-los i previndre’ls. Per a això es va comptar amb la col·laboració de professionals de la salut, i d’una taula amb material informatiu.

campanya solar aecc ondara (4)

Des de la Junta Local d’Ondara de la AECC han volgut agrair la col·laboració de FarmaOndara, de la Dra. Ana Morell i Dra. Patiño, de la Creu Roja, i dels Ajuntaments de Dénia i d’Ondara. L’acció impulsada ahir a la platja per part de l’AECC també va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Sanitat, M.ª Carmen Velázquez, els qui van celebrar la realització d’aquest tipus de campanyes informatives per a millorar la salut a través de la prevenció.

campanya solar aecc ondara (7)campanya solar aecc ondara (6)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.