OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL PROGRAMA FORMATIU DE QUALIFICACIÓ BÀSICA EN OCUPACIÓ DOMÈSTICA

El Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (PFQB) en Ocupació Domèstica ha obert les inscripcions per al curs 2019-2020 després d’haver rebut una subvenció de 36.376.80 euros. Els interessats i interessades ja poden anar a la Casa de Cultura d’Ondara per a recollir el sobre de matrícula. Les places són limitades ja que el programa està dissenyat per a un grup reduït de 15 persones.

El curs començarà a setembre del 2019 i acabarà a juny del 2020. Està dirigit a joves entre 16 i 21 anys que estiguen interessats i interessades a iniciar-se en el món de l’Ocupació Domèstica, aprendre cuina i voler preparar-se les proves d’accés per als cicles formatius de grau mitjà i les proves lliures de la ESO. També s’ofereix formació en centres de treball i en empreses dedicades a l’hostaleria, la neteja o la bugaderia amb l’objectiu de tindre un primer contacte amb el món laboral.

Si estàs a casa, vols seguir la teua formació i no saps com fer-ho, aquest programa pot ser interessant per a tu. Si eres mare o pare i el teu fill o filla està en esta situació, pots anar a informar-te a la Casa de Cultura.

Aquest programa vol aconseguir dos coses molt importants: per una banda, ajudar a certes persones a trobar el camí i, d’altra banda, que confien en les seues possibilitats. Tots tenen dret a formar-se i a tindre un futur brillant.

IMG_20181026_125012 ActivePhoto_20181212_122159

Publicado en Actualitat, Ajuntament.