PRIMER CAMPUS DE PILOTA A ONDARA

El primer campus de pilota valenciana ja és una realitat a Ondara, un poble amb una gran tradició al nostre esport autòcton. Serà del 8 al 12 de juliol i els entrenadors seran Néstor Portes i Juanma Garrido, de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, i Basilio Sánchez, de l’Escola Municipal Beniarbeig-El Verger. Es tracta de dos de les escoles més guardonades a nivell provincial.

El campus té l’objectiu de ser un campus de tecnificació on els xiquets i les xiquetes que formen part del mateix puguen entrenar i vore coses diferents a allò que fan habitualment en l’escola de pilota. El lloc d’entrenament serà el Trinquet d’Ondara però també es realitzaran activitats a la Piscina Municipal i al Poliesportiu Vicent Zaragoza.

També està prevista la visita de diversos jugadors professionals de pilota de diferents modalitats que donaran informació i també entrenaran amb les xiquetes i els xiquets.

Mar Chesa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, ha estat a l’acte de presentació amb els entrenadors del campus i ha aprofitat per a destacar que «per primera vegada Ondara tindrà un campus d’aquestes característiques i que es tracta d’una reivindicació de les famílies, per tant estem contentes i contents que ja siga una realitat i esperem que tinga una bona acollida i que siga el primer de molts anys».

El preu del campus és de 70 euros i els interessats i interessades poden inscriure’s al següent enllaç des del 27 de juny fins al 3 de juliol:

Per a més informació podeu telefonar al 96 576 60 00 Extensió 3 Esports o bé visitar la pàgina web www.ondara.org o escriure al correu esports@ondara.org.

 

Publicado en Actualitat, Esports.