LA GALA DE DANSA DE SALOMÉ RODRÍGUEZ SE CELEBRARÀ EL 30 DE JUNY A ONDARA A BENEFICI DE LA JUNTA LOCAL D’AECC

gala danza salome

Ondara, 18.06.19. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara ha presentat hui la Gala Solidària de Dansa de l’Estudi de Dansa Salomé Rodríguez de Xàbia. La gala se celebrarà diumenge 30 de juny a les 19:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara, i el benefici obtingut es destinarà a la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

rp presentacio gala

En la presentació, realitzada a la Casa de Cultura d’Ondara, han participat aquest matí la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual; la directora de l’Estudi de Dansa, Salomé Rodríguez; la presidenta de la Junta Local d’AECC d’Ondara, Mª Carmen Bisquert, i Rovi Noguera, membre de la junta; així com Naim Elmeslouhi i Ada Arbona, ballarins, coreògrafs i professors de l’Estudi de Dansa Salomé Rodríguez, els quals han explicat alguns detalls de les actuacions que oferiran.

El diumenge 30 de juny a les 19:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara tindrà lloc aquesta nova edició de la Gala de Dansa Solidària 2019. Tota la recaptació obtinguda per la venda de les entrades es destinarà a la Junta Local d’Ondara d’AECC (coordinadora de l’esdeveniment). Les entrades, al preu de 6 euros, es podran adquirir una hora abans en taquilla.

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha agraït a l’Estudi de Dansa Salomé Rodríguez de Xàbia la gran labor que estan realitzant “cada any s’esforcen molt preparant aquesta gala”, i ha donat les gràcies a Salomé per transmetre als alumnes eixos valors, il·lusió, i energia. A més, ha animat la població a assistir a aquesta impressionant gala, en la que participaran uns ballarins magnífics, i que és a favor d’una causa solidària.

raquel mengual gala salome

Salomé Rodríguez ha detallat que la Gala 2019 posarà en escena i estrenarà, en primícia a Ondara, una adaptació del Ballet “Coppelia” amb música de Leo Delibes, basat en un conte de Hoffman. La història es desenvolupa en un poble fronterer habitat per hongaresos, polonesos i ucraïnesos, on resideix el Doctor Coppelius, un boig científic que construeix misteriosos ninos autòmats, a qui intenta donar-los vida real. El Doctor Coppelius estarà interpretat per Naim Elmeslouhi i Ada Arbona serà Coppelia; la resta de personatges seran tots els alumnes de l’estudi de dansa, que representaran aquesta divertida obra de teatre, ballet i pantomima, amb una increïble posada en escena, vestuari i ambientació. La gala comptarà amb l’estilista José Ballester, i estarà presentada per Irene Witter. En segona part de la gala s’interpretaran múltiples coreografies de dansa espanyola, contemporània, dansa urbana, new style, hip-hop, etc., a més de l’espectacular Bolero de Ravel i moltes sorpreses. També es realitzarà un sorteig de tots els obsequis i regals donats pels col·laboradors de la Gala: David Ferrer, Hotel El Rodat, Pequemimos, Tomás Sivera Vallés, Casa Pepa Restaurant, Jose Vicente Ballester Romans, José María Gervas, Irene Wittwer, Jessyca i Cindy (moda i complements), Peluquería Eclipse d’Ondara, y Marivi Puigcerver. Salomé Rodríguez ha agraït a l’Ajuntament d’Ondara “la total disponibilitat de mitjans, ajuda i generositat per a poder fer realitat la Gala Solidària”.

La presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert, ha indicat que estan molt orgullosos de que se celebre a Ondara aquest esdeveniment a favor de l’AECC i que esperen es torne a celebrar en anys vinents.

Publicado en Actualitat, Cultura.