BRONZE PER A L’EQUIP CADET DEL CLUB ESPORT VIU ONDARA EN EL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE FEDERACIÓ NIVELL BÀSIC

 

 

L’ondarenca Maria Vallalta (club Xàbia) va ser subcampiona autonòmica en l’aparell de maces

Ondara, 10.06.19. El passat dissabte 8 de juny es va celebrar l’autonòmic de Federació de nivell bàsic a Xàbia, on dos de les gimnastes del club Esport Viu Ondara van participar per equips en categoria cadet, sent la primera vegada que participa aquest club en aquest nivell.

En primer lloc va actuar Giulietta Rolfs en cèrcol on va obtindre un quart lloc i més tard va competir Mireia Payà en cinta, aconseguint la primera classificació d’aquest aparell, fent la suma de les dos notes es van proclamar terceres autonòmiques en un nivell molt alt i competint contra moltes gimnastes. Un orgull per a aquesta escola comptar amb dos xiquetes tan dedicades a aquest esport.

image3 - copia image2 - copia

image1 - copia

D’altra banda, l’ondarenca Maria Vallalta també va participar, pel club Xàbia i en categoria aleví, proclamant-se subcampiona autonòmica en l’aparell de maces, classificant-se en cinquè lloc junt a la seua companya.

image4 - copia

Enhorabona a les tres gimnastes pels magnífics resultats!!! Són moltes hores que li dediquen a aquest esport i la recompensa al sacrifici que fan ha sigut molt reconfortant.

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.