LA VEU D’ONDARA VA ORGANITZAR AHIR EL DEBAT ENTRE ELS CANDIDATS I CANDIDATA A L’ALCALDIA D’ONDARA

Ja pots tornar a veure el debat entre els diferents candidats i candidata a l’Alcaldia d’Ondara, emès ahir dijous 23 de maig a las 19:30 hores en Ràdio La Veu d’Ondara (107.4FM) i també per mitjà del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Ondara. 🎧🎤

Mar Chesa Pedros (Compromís), José Ramiro Pastor (PSPV-PSOE), Alex Hernández Giner (PP) i Joan Costa Soler (Ciutadans) van debatre ahir en els nostres estudis de La Veu d’Ondara sobre diferents temes relacionats amb el nostre poble, sent aquesta la primera vegada que es realitza una programació d’aquestes característiques en la nostra emissora local, i esperant que no siga l’última, en afany de la pluralitat de l’emissora municipal.

Volem agrair als candidats i candidata la seua participació en aquesta proposta informativa, així com el respecte que van demostrar en les seues intervencions.

Gràcies, i sort a tots i totes aquest diumenge 26M.

Ací, l’enllaç del canal de Youtube amb el debat :

https://youtu.be/Jxx2W8V3_C0

També podeu escoltar el debat  pel nostre canal d’Ivoox per mitjà del següent enllaç:

https://www.ivoox.com/36289967

Imatges del debat:

debat1 debat2

3 4 5 6 7 8 9 10 11

Publicado en Actualitat, Política.