LA FEDERACIÓ DE NATACIÓ HOMOLOGA LA PISCINA MUNICIPAL D’ONDARA I LA CONSIDERA APTA PER A LES COMPETICIONS AUTONÒMIQUES DE NATACIÓ

viratges piscina (1)viratges piscina (2)

Ondara, 15.05.19. La Federació de Natació de la Comunitat Valenciana ha homologat les instal·lacions de la piscina municipal d’Ondara, i la considera apta per a la celebració de competicions autonòmiques de natació, d’acord amb la Normativa d’Instal·lacions, del Reglament General de la Real Federació Espanyola de Natació.

La Federació de Natació de la Comunitat Valenciana ha emès un informe, amb data del 14 de maig de 2019, realitzat pel Comitè Tècnic d’Homologació d’Instal·lacions, en el que es conclou que, una vegada examinat l’expedient d’homologació de les instal·lacions municipals de la Piscina Municipal d’Ondara presentat per l’Ajuntament d’Ondara, s’emet un informe favorable per a l’homologació d’aquestes instal·lacions. El dit informe ha sigut traslladat al Club de Natació d’Ondara, i la certificació oficial serà remesa a l’Ajuntament d’Ondara.

Cal recordar que el passat mes de març, des de l’Ajuntament d’Ondara es van realitzar una sèrie de millores en la instal·lació de la piscina, i es va sol·licitar l’homologació de les instal·lacions davant de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana. Les millores van consistir en la instal·lació de protectors per a realitzar viratges en les vores de la piscina. Des de l’Ajuntament d’Ondara es van invertir 10.000 euros en aquesta millora, amb l’objectiu que aquesta instal·lació esportiva municipal puga acollir competicions oficials de natació.

viratges piscina (3) viratges piscina (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.