ONDARA ESPERA ALS MILLORS EQUIPS DE RASPALL DELS JECV

*Text i foto:  FedPiVal – Federació de Pilota Valenciana*

Els XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de Raspall tindran la seua festa final a Ondara, amb les finals autonòmiques de la modalitat

fedpival autonomic ondara

En el trinquet d’Ondara es jugaran les finals Autonòmiques dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall el dissabte 18 de maig. Serà una gran jornada on estaran els millors equips d’aquesta temporada i on estaran presents els campions i subcampions de la província d’Alacant i València. Els campions de les dos províncies jugaran per l’or mentre que els subcampions jugaran pel bronze.

A partir de les 9 hores es jugaran deu finals amb la presència de 20 equips que representen a deu escoles de pilota: cinc escoles de la província de València (Oliva, El Genovés, Bicorp, Quatretonda i Alcàntera- Càrcer), i cinc escoles de la província d’Alacant (Sella-Relleu, Ondara, Beniarbeig-El Verger, Petrer i Orba).

Al llarg del matí del dissabte tindran lloc les finals de les categories d’infantils, cadets i juvenils, i a la vesprada es reprenguerà la jornada amb les finals de les categories de benjamins i alevins. La temporada passada els títols autonòmics els van guanyar: Ondara en la categoria benjamí, El Genovés en la categoria aleví, Beniarbeig-El Verger en la categoria infantil, Bellreguard en la categoria cadet i Alcàntera-Càrcer en la categoria juvenil.

Cal destacar i agrair la col·laboració de l’Ajuntament i l’escola de pilota d’Ondara, per la bona predisposició per a albergar aquesta gran festa dels XXXVII Jocs Esportius de Raspall amb les finals autonòmiques en la seua població, demostrant el seu suport al nostre esport autòcton i per la base d’aquest esport donant un immens suport les categories inferiors. L’escola d’Ondara tindrà quatre equips en aquesta ronda final, sent l’escola amb més representants en aquesta fase Autonòmica, un gran èxit de tot el grup humà que treballa i entrena cada setmana .

*Text i foto:  FedPiVal – Federació de Pilota Valenciana*

Publicado en Actualitat, Esports.