EL CLUB ONDARA ESPORT VIU ACONSEGUEIX LA PLATA EN CATEGORIA CADET EN EL PROVINCIAL DE FEDERACIÓ DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

image3 image1

 

Ondara, 13.05.19. El passat diumenge 12 de maig es va celebrar el Provincial de Federació a La Vilajoiosa, on tres gimnastes del Club Esport Viu Ondara es van estrenar en aquest nivell federat.

En primer lloc, la gimnasta Paula González de categoria cadet, va participar en un exercici de cèrcol on va lluitar per demostrar la seua feina, quedant en la 16 posició, on hi havia molt de nivell.

Pel que fa a l’equip cadet, Giulietta Rolfs va participar en cèrcol quedant en tercer lloc i Mireia Payà amb cinta quedant en segona posició, tot sumat van ser les subcampiones provincials de federació. Classificant-se així per a l’autonòmic que es celebrarà el proper 8 de juny en Xàbia. És un orgull per al club poder participar en aquest nivell i obtindre magnífics resultats.

D’altra banda, la ondarenca Maria Vallalta, integrant del Club Xàbia, va obtindre una medalla de plata, quedant subcampiona provincial en maces junt a la seua companya d’aquest club.

Des de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica s’ha volgut donar l’enhorabona a les quatre pel seu esforç i dedicació a aquest esport.

 

image2image4

 

 

 

 

 

Publicado en Esports.