LA CASA DE CULTURA D’ONDARA, ESCENARI DE L’ECLÈCTICA EXPOSICIÓ COL·LECTIVA “DONES+ART” INTEGRADA PER LES OBRES DE NOU ARTISTES DE LA COMARCA

dones +art ondara (2)

Ondara, 07.05.19. Les diferents dependències de la Casa de Cultura d’Ondara són l’escenari, fins al 17 de maig, d’una exposició d’art diferent, original, eclèctica i col·lectiva: Dones+Art, que compta amb les obres de nou dones artistes de la comarca, entre elles, les de l’ondarenca Mariví Puigcerver.

dones +art ondara (5)

Les obres es poden contemplar tant al pati a l’aire lliure de la Casa de Cultura, que alberga una mostra artística de teles penjades, com a la sala d’exposicions, on estan instal·lades les obres pictòriques de les artistes: Fina Gilabert, Mar Fornés, Pepa Espasa, Maria José Cholbi, Mariví Puigcerver, Maria Casado, Blanca Hernando i Maria Isabel de Piero.

dones +art ondara (14)dones +art ondara (13)

dones +art ondara (11)bty

La mostra va ser inaugurada divendres passat 3 de maig amb la presència de totes les artistes expositores, les quals van tindre unes paraules explicant aquesta iniciativa artística col·lectiva, comarcal, i amb una visió netament femenina. L’exposició Dones+Art forma part de la programació cultural organitzada per a aquest mes de maig per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, la responsable de la qual, Raquel Mengual, ha agraït la seua participació a les dones artistes que integren la mostra, i ha convidat a la ciutadania a contemplar les obres.

dones +art ondara (12)dones +art ondara (10)

dones +art ondara (9)dones +art ondara (3)

dones +art ondara (8)dones +art ondara (4)

Publicado en Actualitat, Cultura.