CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 4 MAIG 2019 – ALEVÍ ONDARA vs BENIDORM

ondara1 ondara2

A les 10:00 va començar el partit que enfrontava l’equip Aleví d’Ondara amb el Benidorm. Els nostres es van avançar en el marcador al principi del partit i dominaven el joc, però no encertàvem de cara a porteria fins que abans del descans els de Benidorm varen empatar el partit.

La segona part, després d’una bona jugada, fruit d’una assistència de Walid, Lluís marcava el segon i tornava a avançar el marcador amb un mà a mà amb el porter. Poc ens va durar, ja que en la mateixa treta de mig de camp van empatar el partit, a partir d’eixe moment la falta de punteria en la finalització de les jugades i la bona actuació del porter de Benidorm van marcar la segona part, donant la victòria al Benidorm.

Partit molt igualat amb molt bon joc per part dels d’Ondara.

Publicado en Esports.