L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA CLASSIFICA CINC EQUIPS PER A LES SEMIFINALS PROVINCIALS DELS JECV DE RASPALL, EN LES QUE ONDARA HA ACONSEGUIT ESTAR PRESENT EN TOTES LES CATEGORIES

Ondara, 02.05.19. Ahir dimecres 1 de maig es va jugar a Ondara, El Verger i Benidorm, la primera part de la 2a Fase Provincial dels JECV en la modalitat de raspall, corresponent als quarts de final provincials. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, havia aconseguit classificar a cinc equips per a la segona fase provincial, i en les partides disputades ahir, tots els equips ondarencs van guanyar, de forma que l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha classificat a tots els seus equips (5) per a les semifinals provincials de raspall, que es disputaran aquest dissabte 4 de maig, i de les que eixiran els equips que jugaran el dia 12 de maig la final provincial dels JECV de raspall en El Verger.

En les partides disputades al carrer de Pilota del Verger, en categoria benjamí, l’equip benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara es va imposar al de Finestrat.

infantils alevins

En les partides que es van jugar al Trinquet Municipal d’Ondara, l’equip aleví d’Ondara es va imposar al de Benimagrell A. L’equip infantil va guanyar al de Muro d’Alcoi. En Benidorm, l’equip cadet d’Ondara va guanyar al de Sella Relleu A. I l’equip juvenil d’Ondara s’ha classificat directament per a semifinals.

Així, passaran amb seguretat a la semifinal provincial de raspall els equips benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil d’Ondara.

Publicado en Esports.