EL CONCERT DE MARIA DEL MAR BONET I JONATAN PENALBA SERÀ EL DISSABTE 8 DE JUNY, EMMARCAT EN LA IV FIRA DE LA PARAULA I LA BONA TAULA D’ONDARA

af2_A3_Blau fons_data 8juny_cartell OK_maria del mar bonet

Ondara, 02.05.19. El dissabte 8 de juny se celebrarà a la Plaça de Bous d’Ondara el Concert de Primavera, amb Maria del Mar Bonet i Jonatan Penalba; un esdeveniment musical que està emmarcat en la IV Fira de la Paraula i la Bona Taula de l’Ajuntament d’Ondara, que se celebrarà durant tota la jornada del 8 de juny, després de ser ajornada a causa de les pluges el passat 6 d’abril.

El Concert de Primavera estarà protagonitzat per Maria del Mar Bonet, sent el d’Ondara un dels seus últims concerts de celebració de 50 anys en els escenaris. El Concert de Primavera començarà a les 19:30 hores amb l’actuació, en primer lloc, de Jonatan Penalba, i a les 20:30 serà el moment de l’actuació de Maria del Mar Bonet.

960_jonatan penalba - de sota-rel Maria-Mar-Bonet

Les entrades (al preu de 10 euros grada i 12 euros pati) es poden adquirir a la Casa de Cultura d’Ondara i en l’enllaç:

https://www.notikumi.com/2019/4/6/concierto-de-maria-del-mar-bonet-en-ondara .

L’obertura de taquilles el dia del concert serà pel matí d’11:30 a 13:30 hores i per la vesprada de 17 a 19:30 hores.

REGIDORIA DE CULTURA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.