EL II CAMPUS DE FUTBOL I FUTBOL SALA D’ONDARA SE CELEBRARÀ DEL 24 AL 29 DE JUNY 2019

Obertes les inscripcions a través de l’enllaç https://forms.gle/C8uxqdjph5iC1CDz7

Ondara, 24.04.19. El II Campus de Futbol i Futbol Sala d’Ondara se celebrarà del 24 al 29 de juny a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza i del Pavelló Municipal. El campus està organitzat per segon any consecutiu per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, l’empresa municipal PIMON i l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, sota la coordinació de Vicent Moncho.

  • A l’enllaç següent està la presentació oficial:

https://spark.adobe.com/page/WU2MYZecOJeIK/ 

  • Les inscripcions es poden realitzar fins el 10 de juny a través del següent formulari:

https://forms.gle/C8uxqdjph5iC1CDz7

Informació del II Campus de Futbol i Futbol Sala d’Ondara:

HORARI: DE 9:00 FINS 19:30 DE DILLUNS A DIVENDRES

* DISSABTE 29 DE JUNY : De 10:00 a 11:30h – Activitats conjuntes pares i mares totes les categories. De 12:00 a 13:00h Claustre i dinar de convivència al Prado. En aquest 2019 introduïm un conjunt de noves iniciatives que seran tota una experiència pels participants.

Plantegem a les famílies i als seus fills l’oportunitat de realitzar un tipus d’oci diferent al que habitualment estan acostumats. És una altra manera de relacionar-se, de descobrir i experimentar, junt a jocs i pràctica d’activitats esportives relacionades amb el futbol.

El Campus és una oportunitat única per a tots els jugadors i jugadores de categories querubí, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil (nascuts des del 2005 fins al 2014), per adquirir nous coneixements tècnics i tàctics mitjançant la pràctica de futbol i futbol sala en grups reduïts amb atenció personalitzada.

No faltaran competicions, concursos, xarrades formatives, jocs recreatius , etc.

NOVETAT: OPCIÓ 24h

Enguany organitzem conjuntament amb el Campus de Bàsquet l’opció de realitzar un campus complet.

Els esportistes podran quedar-se a dormir de dilluns a dijous i continuar amb aquesta gran experiència.

Cada dia, després dels seus entrenaments les jugadores i jugadors continuaran la seua convivència en les instal·lacions de la Granja Escola Baladre, on participaran en activitats lúdiques i nocturnes organitzades pels monitors i monitores de la Granja, les quals seran abans i després de sopar i agafaran forces per continuar el següent dia de campus.

QUÈ INCLOU EL CAMPUS?

1 bossa d’esports, 2 equipaments d’entrenament, 2 samarretes tècniques i 1 baló de futbol.

Esmorzar, dinar, berenar i hidratació necessària.

Excursió al medi natural.

Segur de responsabilitat civil i d’accidents.

QUÈ CAL PORTAR?

Calçat adequat per a la pràctica d’esport.

Protecció solar, gorra, banyador, i tovalla.

Bossa d’higiene personal ( gel, xampú, raspall i pasta de dents)

PREUS

Mitja jornada (9:00 fins les 13:30): 80 euros

Jornada completa (9:00 fins les 19:30): 140 euros

Format 24 hores: 220 euros

INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 10 DE JUNY 2019

https://forms.gle/C8uxqdjph5iC1CDz7

Publicado en Actualitat, Esports.