CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE TENNIS TAULA – 16 MARÇ 2019

La Vila Auto Tellado 5-1 C.E. Esport Viu Ondara

cof

El passat dissabte ens vam desplaçar a jugar a la Vilajoiosa contra La Vila Auto Tellado, un partit on teníem gran esperances d’aconseguir una victòria que ens deixara per damunt d’ells a la classificació. Alex Serra va jugar dos partits, que es van decantar a favor dels locals per xicotets detalls, i on els nervis afloraven en moments importants de cada partit, ja que vislumbravem la victòria per moments. Pel que fa a Alexandre Marozzo, va jugar dos partits, en un d’ells, es va estrenar al casiller personal amb una remuntada de dos sets gràcies en part a les indicacions del seu monitor a la fi de cada set, enhorabona Alex. Per últim, pel que fa a Manu Capdevila, va jugar dos partits on se li va veure més conservador que altres vegades, madurant la jugada i atacant quan calia, cosa que va afavorir resultats molt ajustats que van caure del costat local, va faltar molt poc per estrenar-se a la Segona Autonòmica. A la fi del partit, es va quedar un resultat abultat que no te res a veure en el vist a la taula de joc. En aquesta derrota davant partits tan igualats es va veure la cara del nerviosisme mes pur a l’hora de intentar guanyar el punt, on aquesta frustració la canviarem per motivació. Estem en la línia correcta, poc a poc i treballant com cal ens espera un gran futur amb alumnes tan joves i aplicats.

Pròxim encontre jugarem a Oliva el proper dissabte 23 a les 16:30 en el IES Gabriel Ciscar davant el Thinking Foods.

cofcof

Publicado en Esports.