FALLA DE PAMIS 2019 “LA FONT FONDA”

 

La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara col·labora amb la iniciativa dels veïns

falla pamis 2019 - font fonda (12)btr

Ondara, 18.03.19. A Ondara també es pot gaudir demà dimarts 19 de març, dia de Sant Josep, de la festa fallera. A la pedania de Pamis, Miguel Tormo, Manolo Collado, José Manuel Lozano, Amado Quintero, i Ramón Morera han creat la falla 2019 amb la col·laboració dels veïns i veïnes de la pedania. La falla està feta de fusta, cartó, suro i pintura, de forma completament artesanal i ecològica.

Enguany 2019, la falla de Pamis recrea l’antiga “Font Fonda” d’Ondara que es trobava al carrer Escorxador, enfront de l’actual administració de loteria d’Ondara. La falla de Pamis 2019 mostra com els veïns acudien allí antigament a agafar aigua, i compta amb elements com cànters, i un carro amb burro.

falla pamis 2019 - font fonda (1)falla pamis 2019 - font fonda (2) falla pamis 2019 - font fonda (3)btr

falla pamis 2019 - font fonda (10)falla pamis 2019 - font fonda (11)

L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Festes i Tradicions que dirigeix Mari Carmen Velázquez, col·labora en aquesta iniciativa, aportant la infraestructura, mesures de seguretat i material necessari per a la plantà, així com patrocinant el castell de focs artificials previ a la cremà, que serà demà dimarts 19 de març a les 21 hores. Per a la cremà es comptarà amb els bombers, ambulància i efectius de seguretat necessaris.

btrbtr

btr

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.