LA PISCINA MUNICIPAL D’ONDARA, HOMOLOGADA PER A COMPETICIONS AMB LA INSTAL·LACIÓ DE PROTECTORS PER A VIRATGES

viratges piscina (5)

Els treballs de millora de la piscina s’han realitzat aquest matí, a iniciativa de la Regidoria d’Esports

Ondara, 07.03.19. Aquest matí s’han instal·lat protectors per a realitzar viratges en les vores de la piscina municipal d’Ondara. Amb aquesta mesura, impulsada per la Regidoria d’Esports d’Ondara que dirigeix Mar Chesa, s’aconsegueix l’homologació de la piscina d’Ondara per a la celebració de competicions oficials i proves de federació, com ha indicat Mar Chesa. Així, les marques aconseguides pels nadadors a Ondara podran ser homologades per la federació de natació.

viratges piscina (3)viratges piscina (4)

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, han estat presents aquest matí en la realització d’aquests treballs de millora de la piscina. Ambdós han explicat que l’’homologació de la piscina coberta municipal d’Ondara és una demanda dels usuaris d’aquesta instal·lació esportiva municipal, i havia sigut un dels projectes presentats dins de les propostes de la ciutadania, per a executar càrrec dels pressuposts participatius d’Ondara 2018. Si bé no va ser el projecte seleccionat finalment, sí que va ser un dels més votats, i ara s’ha executat aquesta actuació amb càrrec al romanent de tresoreria del pressupost de 2018. En total, s’han invertit 10.000 euros en aquesta millora de la piscina d’Ondara, que redunda en un benefici per als nadadors, atés que permetrà, a partir d’ara, que Ondara aculla competicions oficials de natació.

viratges piscina (1)viratges piscina (2)

Les actuacions per a instal·lar els protectors s’han desenvolupat aquest matí, i per a això la piscina municipal s’ha tancat als usuaris d’11:30 a 13:30 hores (prèviament s’havia informat d’aquest tancament).

Publicado en Actualitat, Esports.