SINMA ONDARA ORGANITZA EL TALLER DE RECICLATGE “RISICLATGE” PER A PERSONES MAJORS EL DIMARTS 12 DE MARÇ AL CENTRE SOCIAL

CARTELL RISICLATGE VL (ESCRIT)_01

Ondara, 06.03.19. L’empresa municipal SINMA Ondara, encarregada del servei de recollida de fem i neteja viària d’Ondara, ha programat per al dimarts 12 de març l’organització del taller de reciclatge “Risiclatge: excuses per a no reciclar”, dirigit a persones majors.

Aquesta activitat, que se celebrarà al Centre Social d’Ondara en dues sessions (a les 9 i a les 11 hores) està emmarcada en la campanya “Recicla amb els 5 sentits” que duu a terme la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient junt amb les diferents empreses gestores de residus, segons ha informat el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner. Es tracta d’una iniciativa per a acostar la pràctica del reciclatge a la ciutadania d’Ondara.

“Risiclatge: excuses per a no reciclar” és un taller diferent de risoteràpia, on a través del riure, el joc, la dansa i altres divertides dinàmiques crearan un clima que propicie el canvi d’actitud envers la gestió dels residus domèstics. Tindrà lloc el dimarts 12 de març a les 9 i a les 11 hores al Centre Social d’Ondara, i va dirigit a la gent gran, si bé pot participar qualsevol persona adulta que estiga interessada. No cal inscriure’s prèviament.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.