CRÒNICA ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE TENNIS TAULA D’ONDARA – 2 MARÇ 2019

 

cof

C.C. La Vital Oliva 5-1 C.E. Esport Viu Ondara

El passat dissabte s’enfrontaren l’actual líder de la classificació C.C La Vital Corriol Oliva que conta amb un 100 % de victòries al seu casiller amb un C.E. Esport Viu Ondara amb molta joventut a les seues files. Manu Capdevila va jugar dos partits, en ells hi va fer alguns punts de gran bellesa amb un gran futur per davant amb tan sols 12 anys. Pel que fa a Hèctor Estela, va jugar dos partits, anotant un punt per al conjunt ondarenc que momentàniament posava l’empat a 1 al marcador amb un bon joc de cames, i punts que de tindre més regularitat als partits, podria tindre alguna victòria més al compte personal. Pel que fa a Alexandre Marozzo, va jugar també dos partits, va saber treure profit de les seues tretes en moments puntuals, amb bona col·locació i efecte forçant l’error del contrincant, però no va donar prou per superar als oponents.

El pròxim encontre serà diumenge 10 a les 11 hores al gimnàs del Sanchis Guarner davant el ASSA Alicante.

Publicado en Esports.