LA REGIDORIA D’AGRICULTURA D’ONDARA POSARÀ UN AUTOBÚS A DISPOSICIÓ DE LES PERSONES QUE DESITGEN ACUDIR A LA CONCENTRACIÓ COMARCAL EN DEFENSA DELS CÍTRICS VALENCIANS A PEGO (25 FEBRER)

concentracio pego

Ondara, 14.02.19. La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, informa que el dilluns 25 de febrer a les 19:30 hores tindrà lloc a Pego una concentració comarcal en defensa de la nostra agricultura convocada per la Plataforma per la Dignitat del Llaurador.

La Regidoria d’Agricultura d’Ondara posarà un autobús a disposició de les persones que vullguen acudir des d’Ondara. Per a això, els interessats poden inscriure’s prèviament en la Comunitat de Regants (Av. Adolfo Suárez), contactant amb la directiva de la Comunitat de Regants; o bé a l’Ajuntament d’Ondara, de forma presencial o per telèfon (965766000); o bé en Agrocopeca, de forma presencial o per telèfon (966476566; Salvador Pérez, delegat local d’AVA).

L’eixida de l’autobús des d’Ondara serà el 25 de febrer a les 19 hores des de l’aparcament del costat del MasyMas.

Aquesta és una nova acció reivindicativa, després de les concentracions celebrades de forma simultània en 70 municipis valencians el passat 21 de gener (entre ells, Ondara), en defensa de la taronja valenciana, que van ser convocades per la Plataforma per la Dignitat del Llaurador

El Regidor d’Agricultura, Pere Picornell, recalca que Ondara s’ha adherit a la plataforma, i participarà en les noves mobilitzacions i accions que impulse la Plataforma per la Dignitat del Llaurador en defensa de la taronja valenciana; com aquesta d’àmbit comarcal que se celebrarà el dilluns 25 de febrer a Pego.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.