ELVIRA CAMBRILS VA PRESENTAR A ONDARA LA SEUA NOVEL·LA “A LA PLATJA DE CAMUS”

presentacio elvira cambrils (9) presentacio elvira cambrils (10) presentacio elvira cambrils (11)

Ondara, 28.01.19. Divendres passat va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara, organitzada per la Regidoria de Cultura i per Edicions del Bullent, la presentació de la novel·la «A la platja de Camus» d’Elvira Cambrils. Un acte que va comptar amb la participació de Raquel Mengual, Regidora de Cultura d’Ondara, i de l’autora, Elvira Cambrils, que va establir un diàleg amb Jovi Seser, gerent de la MACMA i escriptor. També es va fer una lectura dramatitzada de la novel·la, amb Amàlia Pastor, Valeria Mengual, Joanba Martí i Marian Lozano, els quals van llegir fragments de l’obra. Uns llibres que va portar la Llibreria Publics. Van ser moltes les persones que no van voler perdre’s aquesta presentació literària, celebrada a la Casa de Cultura.

presentacio elvira cambrils (6)presentacio elvira cambrils (7)presentacio elvira cambrils (8)

btybty

A la platja de Camus és una novel·la a quatre veus sobre la dificultat, quan no impossibilitat, d’arribar a la veritat. Els personatges opten per l’alegria de viure i el dret a estimar sense mesura, com diu Camus, per a escapar de les desventures que acompanyen la vida humana. L’atzar ofereix a Sílvia, guionista de cinema frustrada, treballadora a temps parcial i mare de dues filles, el relat de Daniel, un valencià d’Algèria, admirador d’Albert Camus, que va fugir d’allà el 1962 amb la independència de la colònia, de la mà del seu fill, Toni-Lluís.

Elvira Cambrils Miralles (Pego, 1955), professora de filosofia, s’inicia en l’escriptura creativa amb relats breus per al programa Graffiti de Ràdio Lliure (1985-88). Segueix amb els escrits de divulgació filosòfica, cròniques de viatge i contes del programa Estirant el fil de Ràdio Municipal de Pego (2003-2006). L’any 2006, el llibre de relats Mira’m, Amor (2007) guanya el premi de narrativa Blai Bellver de Xàtiva. Amb El bes de l’aigua es va estrenar com a novel·lista; va seguir amb Vestida de lluna, Premi Soler i Estruch 2015, Tot el que tinc per ballar amb tu i, recentment, A la platja de Camus.

A la platja de Camus té fins i tot banda sonora, i la podeu escoltar ací:

https://open.spotify.com/playlist/276HO2yOaOtcIRgZWqcwx7?si=d__p-AudSRmMjA8XHLgREw

També podeu fullejar les primeres pàgines:

https://issuu.com/bullent/docs/_30__a_la_platja

btybty

Publicado en Actualitat, Cultura.