CRÒNICA ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA- JORNADA 19 GENER – Benjamí B

DSC_0035DSC_0008

Benjamí B: Ondara – Xàbia La Marina

A les 11:30 del matí començava el partit que enfrontava els nostres benjamins amb els xabiencs de la Marina, on la primera part ha sigut controlada pels nostres que generaven el perill per les bandes. Fruit d’aquestes internades ha arribat el primer gol en un tir creuat que el porter xabienc no ha pogut parar. La pressió als jugadors de la Marina ha sigut en la part alta, dificultant la treta neta de pilota per part dels visitants, però aquesta pressió va implicar un desgast molt fort dels nostres jugadors mes avançats. La velocitat i definició de Kevin ha fet que ens tornarem a posar per endavant, però les de Xàbia no han baixat els braços en cap moment i tot esforç te la seva recompensa que ha arribat als 5 minuts del final del partit, però la defensa ondarenca ha aguantat fins el final. Victòria treballada sobre un rival molt competitiu. Lo millor del partit, l’esforç col·lectiu, gran equip.

Publicado en Esports.