CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 12 GENER 2019

IMG-20181222-WA0000

 

PREBENJAMÍ

Els prebenjamins d´Ondara viatjaren el diumenge a disputar el Torneig Vila de Benissa on s´enfrontaren a Calp i a Pego. Els més joves de l´Escola s´ho passaren d´allò més bé i posaren en pràctica tot allò que van aprenent als entrenaments.

BENJAMÍ

BENISSA 49 – 25 EE ONDARA

Aquest dissabte el Benjamí es desplaçava per jugar un partit complicat contra el líder de la lliga, invicte fins el moment, com és el Benissa. El començament un poc desubicat per als nostres i no molt acertats a cistella, feia que els contrincants aprofitaren per superar-nos amb diferencia en el marcador, superant-nos amb el doble de punts. No obstant, uns bons tercer, quart i quint temps dels nostres en els quals aconseguíem acabar anotant gràcies al rebot defensiu, i una bona defensa amb robatoris de pilota feia que ens posarem a 10 punts d’aquests. Però, el Benissa es va posar en alerta, ja que veien que remuntàvem el partit i, com ja de costum en aquest lloc, un arbitratge descaradament desigualat i desfavorable per als nostres, pitant-nos ni més ni menys que 10 faltes en comparació amb 1 per a l’equip local en aquests 3 quarts, feia que es creara mal ambient i els xiquets se n’anàrem un poc del partit, amb la qual cosa varen aprofitar els contrincants que eixien afavorits a l’hora de defensar, ja que no els pitaven cap falta i l’ultim quart ens varen fer un parcial de 14 – 0 al qual sumant els 10 punts que ens faltaven per remuntar, donen la diferència de 24 del marcador final.

També dir que l’ultim quart no varem poder comptar amb el jugador més veterà de l’equip per l’expulsió del partit amb una tècnica.

Una cosa semblant ens va passar amb el benjamí de l’any passat, ja que fins que no ens varen expulsar al jugador que dominava el partit, no varen descansar.

Molt trist haver de passar per aquestes situacions en la categoria de benjamí, i destacar que sols ens ha passat en Benissa, la qual cosa ens dona que pensar.

Una vegada passat, continuem entrenant per a divertir-nos aprenent basquet, i jugar com a equip respectant-nos uns als altres i acceptant les diferències.

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ B

PEGO 45 – 5 EE ONDARA

Aquest dissabte l’aleví B va matinar per desplaçar-se a Pego. Sabíem que era un partit complicat perquè no hem estat al nivell del grup que ens ha tocat i, a més, amb les maralties d’aquesta època ens quedàvem amb 8 jugadors per disputar el partit.

El varem plantejar des del principi per disfrutar-ho i jugar amb calma. I podria dir, que a pesar del resultat, va ser el millor partit que hem disputat aquesta primera fase. El millor en quant a jugar en equip, ja que tots varen pujar baló, tots varen anotar, van haver molts bons pases, i sense fixar-se amb el resultat, els nostres jugadors varen lluitar fins el final tots els balons que varen poder.

Cada vegada demostren més que son un equip, ja que es respeten amb els diferents nivells de cadascú i intenten jugar amb tots. Almenys és el que intentem que aprenguen!

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

NBA ELVA ESTÉTICA 50-22 EEM ONDARA

Aquest dissabte ens vam desplaçar a Alboraia per començar la segona fase de la competició. El partit va començar amb una pressió a tot el camp quasi perfecta de les locals fent un parcial en el primer quart de 15-0. Les nostres van saber recuperar-se molt bé en el segon quart responent amb un parcial de 2-13. El joc que feien les jugadores de l’Alboraia, era amb intensitat, ben organitzat i cada vegada que feien un atac creaven perill. Les nostres ho van intentar tot el partit apropant-se en el marcador en la segona part fins a 6 punts però la superioritat física, tècnica i l’experiència de ser un equip millor va ser determinant per les locals. Tot i això, el marcador no reflexa la igualtat de l’encontre, ja que, en l’últim quart les nostres van baixar els braços sabedores que era impossible la remuntada. Aquest partit de segur ens aprofita per aprendre dels equips grans i afrontar amb il.lusió els propers encontres. Em d’estar orgullosos d’aquest grupet, que sempre ho dona tot tant en l’encontre com en els entrenaments.

INFANTIL MASCULÍ

CB PEGO 05 22-62 EEM ONDARA

Primer encontre de l’infantil masculí davant un rival que l’únic que sabíem era que era de segon any. En general els nostres feren un gran partit en atac i en defensa on moltes de les coses treballades durant els entrenaments es varen veure sobre la pista. El partit fou controlat en tot moment pels nostres. La primera part fou un poc d’alt i baixos, alternant un quart bo en un quart un poc més fluix però on els nostres dominaren sempre, arribant al descans amb avantatge vora els vint punts. La segona fou més regular i on els nostres no sols no baixaren la intensitat sinó que la incrementaren fent grans defenses i atacs, i tancant acta al començament del sèptim quart. El més important del partit fou que es tornaren a recuperar sensacions després de les vacances i on es varen veure moltes coses treballades i que anirem millorant per intentar que siguen més regulars i on tots els jugadors varen aportar coses positives a l’equip.

CADETS

CADET FEMENÍ

EEM ONDARA 65 – 27 CB ALBERIC

Excel·lent partit de les cadets d’Ondara que aconseguiren la victòria que les col·loca segones en la classificació general ja que a pesar d’estar empatades amb el CB Alberic en quant a victòries i derrotes, les nostres tenen el bàsquet averatge a favor. La motivació per guanyar el partit i aconseguir els objectius marcats era molt alta i les ondarenques eixiren a per tot des del minut 0.

Ens queda tan sols un partit per a confirmar eixa segona plaça, el Paidos Dénia, el qual disputarem l’enfrontament el proper dijous a les 18h en Dénia..

CADET MASCULÍ

CB JOVENTUT ALCOI 55-41 EEM ONDARA

Primer viatge del cadet masculí a Alcoi dels dos que ens espera aquesta segona fase, en un horari poc habitual, diumenge de vesprada. EL rival era desconegut per nosaltres. El partit en general fou molt dolent i decebedor per part dels nostres. Durant tot el partit es va veure als ondarencs sense intensitat, actitud, caràcter ni ganes de jugar davant un equip que vist el partit no era superior als nostres. En ganes si que ho va ser. Els nostres eixiren al partit encaixant un 9-0 de parcial en els primers 4’ de partit, on més que l’atac, el que preocupava més era la defensa. No es defenia amb intensitat i això feia que els locals anotaren fàcils en llançaments prop de cistella. A açò cal afegir l’encert del tir exterior i la feblesa sota les cistelles concedint molts rebots en atac i segones oportunitats. La segona part els locals baixaren el ritme d’anotació i només els nostres en els últims minuts pogueren retallar la diferència i maquillar el resultat final. Mala imatge i decebedor partit on s’esperava més caràcter i ganes per part dels nostres, no per guanyar sinó per competir.

JUVENIL

JUNIOR MASCULÍ:

C.B. SUECA 68 – 39 EE ONDARA

Els juniors es desplaçaren a Sueca per a jugar contra l´equip local i no pogueren tornar en bones notícies. Els locals jugaren amb més intensitat al llarg de tot el partit i a més tingueren un gran encert en els llançaments triples en el primer quart que marcà tot l´encontre ja que finalitza amb un clar 29-10. A partir d´eixe moment els ondarencs intentaren millorar el seu joc defensiu amb defenses alternants aconseguint frenar l´alta anotació del Sueca però el gran desencert en atac i les excessives pèrdues de baló no permeteren als nostres competir pel partit.

Publicado en Esports.