EL PINTOR D’ONDARA ANTONIO TORRES EXPOSA EN ATLANTA (EUA) COINCIDINT AMB ELS SEUS 25 ANYS DE CARRERA

cartell expo antonio torres

Ondara, 16.01.19. El pintor establit a Ondara, Antonio Torres, celebra 25 anys de carrera dedicada a l’art; 10 d’ells, dedicats a la pintura relacionada amb el ballet. Coincidint amb aquesta efemèride professional, realitzarà una exposició en Atlanta (Estats Units). La galeria “R. Alexander fine art” presenta “BALLETOMANE” en col·laboració amb Atlanta Ballet. L’espectacle estarà en exhibició en R. Alexander de l’1 de febrer al 2 de març de 2019. Un percentatge de les compres es destinaran a l’avanç del ballet.

Antonio Torres (Albacete 1969; resident a Ondara des de 1989) ha anat experimentant durant 25 anys d’intens treball les diferents maneres de pintar quant a tècniques i estils, començant per la representació del món rural, etapa que va donar nom a la seua sèrie “Campesinos”. Després hi ha hagut èpoques amb altres temes entre els que cal destacar la sèrie “Indigentes”. En aquestes dates, es compleix el desè aniversari en què el pintor està especialitzat en exclusivitat en la temàtica del ballet. És un dels millors artistes especialitzats a reproduir en quadres la bellesa i sacrifici del món del ballet. Les seues obres es venen i són exposades en nombrosos països, comptant amb galeries permanents als Estats Units. Per la seua mà han quedat immortalitzades des de grans estreles internacionals, a aprenents i estudiants.

A Ondara, Antonio Torres té el seu estudi, on imparteix el Taller de Pintura “Antonio Torres”, que en 2018 va celebrar la seua 14a edició. Els i les alumnes d’Antonio Torres exposen les seues obres al Claustre de l’Ajuntament cada mes de juliol des de fa 14 anys, coincidint amb les Festes Patronals de la Soledat.

foto arxiu inauguracion expo antonio torres amb alcalde ondara

Foto arxiu, inauguració exposició Taller Antonio Torres al Claustre de l’Ajuntament d’Ondara. Amb Antonio Torres i l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro.

Des de la Regidoria de Cultura d’Ondara, la seua responsable, Raquel Mengual, ha aprofitat per a felicitar i donar l’enhorabona a Antonio Torres pels seus 25 anys dedicat a la pintura; així com per la pròxima exposició en Atlanta, i ha volgut recalcar que la seua escola de pintura a Ondara és una de les més consolidades de la comarca.

Publicado en Cultura.