COMENCEN ELS ENTRENAMENTS DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA, QUE COMPTEN AQUESTA TEMPORADA 2018-2019 AMB 583 INSCRITS

  • Les novetats d’aquest curs són les escoles esportives d’atletisme i de ciclisme, les inscripcions de la qual segueixen obertes

  • Aquesta temporada hi haurà formació específica en preparació física per a tots els entrenadors de les escoles; a més es realitzaran revisions mèdiques amb «prova d’esforç» arran del conveni signat amb REMA, i també es continuarà prestant el servei de fisioteràpia

Ondara, 14.09.18. Les Escoles Esportives Municipals d’Ondara comencen nova temporada 2018-2019 amb un rècord quant a nombre de participants; de moment hi ha ja 583 xiquets i xiquetes matriculats, si bé des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, que dirigeix Mar Chesa, s’ha indicat que encara queden places vacants en algunes categories; especialment en les noves escoles d’atletisme i ciclisme, (en aquesta última, el seu terme d’inscripció romandrà obert fins a arribar als 10 inscrits). Les inscripcions es poden realitzar a l’oficina d’esports, ubicada al pavelló municipal d’Ondara. Aquesta setmana, la Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha mantingut una reunió amb els coordinadors de les escoles i amb la tècnica d’Esports, per a abordar l’inici de la nova temporada esportiva.

reunio coordinadors esports

Tant l’Escola Municipal de Futbol (que compta amb 212 alumnes) com la de Bàsquet (amb 140) i la de tennis taula (20 inscrits) van començar els seus entrenaments entre la setmana passada i la present, mentre que l’Escola Municipal de Pilota (amb 28 inscrits) començarà la setmana que ve, el dimarts 18 de setembre. En quant a les Escoles de Gimnàstica Rítmica (129 alumnes), multiesportiva per a xiquets/tes de 4 a 6 anys (16 alumnes), tennis taula i tennis (22 alumnes), començaran a impartir-se en el mes d’octubre. Cal destacar, entre les novetats d’aquesta temporada 2018-2019, les noves escoles esportives municipals d’atletisme (10 inscrits) i de ciclisme (6 inscrits de moment). En aquest cas, la inscripció roman oberta amb l’objectiu d’aconseguir un mínim de 10 alumnes inscrits.

D’altra banda, des de la Regidoria d’Esports s’ha anunciat com a novetat la incorporació de formació específica en preparació física per a tots els entrenadors de les escoles, a càrrec de Pedro Espinosa, entrenador personal.

També s’ha recordat que el Centre de Rehabilitació San Carlos, a través del seu Institut de Cardiologia Esportiva (REMA), realitzarà Revisions Mèdiques amb «Prova d’Esforç» a tots els alumnes de les Escoles Municipals d’Ondara de les categories infantil, cadet i juvenil; sempre que estiguen degudament autoritzats per escrit, per part de l’Ajuntament. Aquest reconeixement mèdic és voluntari per a l’alumnat a partir de categoria infantil, si bé és recomanable la seua realització, que estarà subvencionada en part amb l’aportació de l’Ajuntament d’Ondara. La «prova d’esforç» es realitzarà sota el control d’un metge cardiòleg, especialitzat en Medicina Esportiva, i amb els aparells d’última generació de què disposa REMA.

A més, des del departament d’esports es recorda que tots els membres de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara tenen a la seua disposició el servei de fisioteràpia, que es presta els dilluns (al pavelló) i els dijous (al Poliesportiu) de 18 a 19:30 hores. Tots els alumnes de qualsevol de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara podran accedir gratuïtament a aquest servei. Per a això, podran avisar als seus corresponents entrenadors i acudir directament a la sala de fisioteràpia. Amb aquest servei, des de la Regidoria d’Esports d’Ondara s’ofereix una prestació específica per a pal·liar aquells danys o molèsties que es puguen haver ocasionat motivats per la pràctica esportiva en les escoles municipals.

Publicado en Actualitat, Esports.