L’AJUNTAMENT D’ONDARA I LA FUNDACIÓ BALEÀRIA SIGNEN UN CONVENI PER AL PATROCINI DEL FESTACARRER 2018

El Festacarrer Ondara 2018, que se celebrarà els dies 22 i 23 de setembre, comptarà amb una aportació de la Fundació Baleària de 1.800 euros

Ondara, 13.08.19. Aquest matí ha sigut subscrit a l’Ajuntament d’Ondara el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Ondara i la Fundació Baleària amb motiu del patrocini d’activitats culturals de l’Ajuntament d’Ondara. El conveni ha sigut signat per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el gerent de la Fundació Baleària, Ricard Pérez, i es concretarà en una ajuda econòmica de 1.800 euros que la Fundació Baleària donarà a l’Ajuntament d’Ondara per a col·laborar en concepte de patrocini del Festacarrer 2018; esdeveniment que se celebrarà a Ondara els dies 22 i 23 de setembre.

conveni balearia festacarrer (1)

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha aprofitat per a agrair la seua col·laboració a la Fundació Baleària, recalcant que el “Festacarrer és un esdeveniment de més de 20 anys que potència nostra cultura, la cultura del País Valencià, i el fet de que col·labore la Fundació Baleària és significatiu, atès que suposa compartir la cultura amb les illes on opera, i en aquest sentit, contribueix a reforçar encara més el Festacarrer, en el que s’emmarca la nostra música, ball, gastronomia… ”. José Ramiro ha destacat que el cap de setmana del 22 i 23 de setembre, “Ondara tornarà a ser l’epicentre cultural del País Valencià, i comptar per a això amb la Fundació Baleària és un goig”.

Per la seua banda, el gerent de la Fundació Baleària, Ricard Pérez, ha expressat que “des de la Fundació Baleària estem contents de patrocinar un esdeveniment de tant prestigi com és el Festacarrer, que és un referent per a tot el país, perquè recupere tota la seua esplendor”. Segons ha manifestat, “la nostra funció, com a fundació, és procurar els intercanvis culturals entre els diferents territoris en què opera la naviliera Baleària; en aquest cas, entre Mallorca (amb els Castellers de Mallorca) i Ondara”. Des de la Fundació Baleària faciliten l’intercanvi cultural i potencien els esdeveniments de prestigi; una cosa que també fan en el cas d’artistes plàstics, com ha recordat Pérez, qui, a més, ha destacat que a Ondara, la Fundació Baleària també col·labora des de fa anys amb altres entitats i esdeveniments, com el Gran Fons, la Cursa Popular, el Gegant de Pedra, els Campus de Bàsquet i de Futbol, o la U. D. Ondarense.

conveni balearia festacarrer (2)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.