LA JUNTA LOCAL D’ONDARA DE L’AECC VA REALITZAR AHIR UNA CAMPANYA DE PREVENCIÓ A LA PLATJA DE L’ESTANYÓ

campanya solar aecc (1)campanya solar aecc (2)

Ondara, 06.08.18. La Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) va organitzar ahir diumenge 5 d’agost a la platja de l’Estanyó (Les Marines) una campanya de prevenció del càncer de pell amb la col·laboració de FarmaOndara, la Doctora Ana Morell (dermatòloga), la Creu Roja, l’Ajuntament de Dénia i l’Ajuntament d’Ondara. Es tracta del segon any consecutiu en què des de la Junta Local d’Ondara se celebra aquest tipus de campanya solar a la platja, per a la visualització de pigues.

Aquesta campanya preventiva i informativa, celebrada en horari matutí en un dels dies de més afluència de persones a la platja com és el primer diumenge d’agost, va tindre un resultat espectacular. Es van realitzar un total 69 consultes, com ha confirmat la presidenta de la Junta Local de l’AECC, M.ª Carmen Bisquert, qui ha qualificat aquesta campanya com tot un èxit, donada la gran participació registrada.

L’acció va consistir a oferir al públic informació sobre el càncer de pell, les pigues sospitoses, els tipus de melanoma i com detectar-ho i previndre-ho. Per a açò es va comptar amb la col·laboració de professionals de la salut, i d’una taula amb material informatiu.

Des de la Junta Local d’Ondara de l’AECC han volgut agrair la col·laboració de FarmaOndara, de la Dra. Ana Morell, de la Creu Roja, i dels Ajuntaments de Dénia i d’Ondara. L’acció impulsada ahir a la platja per part d’AECC també va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Cultura, Raquel Mengual.

campanya solar aecc (3)

Publicado en Actualitat, Associacions.