“CÒMIC” GUANYA EL CONCURS DE CARROSSES, “PALLASSOS” EL DE COMPARSES I “ROMANES” EL DE CAVALCADURES DE LES FESTES DE LA SOLEDAT ONDARA 2018

Ondara, 10.07.17. Dins del programa de les Festes de la Soledat 2018, (que van culminar ahir amb la processó en honor a la patrona), el dissabte 7 de juliol va destacar la cavalcada, amb grans premis per als guanyadors. Van ser molts els veïns i veïnes de la població, sobretot famílies amb xiquets, xiquetes i joves, els que es van congregar als carrers del centre del nucli urbà per a presenciar els participants en la cavalcada des de la seua eixida al Col·legi Sanchis Guarner fins a la seua arribada al Prado, on es va procedir a desvelar el nom dels premiats, i a lliurar els premis per part dels integrants de la Cort de la Soledat 2018. La Cavalcada va estar magníficament acompanyada per la batucada “Ondarattack”, “La Unió Musical Juvenil d’Ondara” (els integrants de la qual anaven disfressats), i la “Xaranga l’Atril”. L’obertura de les carrosses va anar a càrrec en aquesta ocasió d’espectaculars animals gegants unflables; elefant, tigre i hipopòtam.

En el concurs de carrosses es va imposar la del Còmic, que simbolitzada una ciutat de gratacel amb referències a gran quantitat de súper herois del còmic, amb xiquets i xiquetes caracteritzats com a Capità Amèrica, Batman, Wonder Woman, Superman, Ironman… amb els seus respectius familiars també disfressats a semblança d’un còmic. Aquesta carrossa va rebre un premi de 500 euros.

comic 1 carrosses (1)comic 1 carrosses (2)

pirates 2 carrosses (1)pirates 2 carrosses (2)

En segona posició va quedar “Els pirates”, amb una carrossa ambientada en un vaixell pirata (va rebre un premi de 400 euros), quedant en tercera posició la divertida carrossa de “Melones”, amb 300 euros de premi.

melones tercer carrosses (1)melones tercer carrosses (2)

Quant a les comparses, la desfilada va comptar amb una alta participació. Els guanyadors d’aquesta edició van ser els integrants de la comparsa “Els Pallassos”, xiquetes i xiquets; mares i pares, amb unes treballades disfresses de pallassos. Aquesta comparsa va rebre un premi de 400 euros.

pallasos 1 comparses (1)pallasos 1 comparses (2)

sirenes 2 comparses (1) sirenes 2 comparses (2)

lego 3 comparses

En segona posició van quedar els membres de la comparsa “Sirenes”, amb un premi de 300 euros, integrada també per xiquets i xiquetes amb els seus familiars. El tercer premi se’l va emportar la comparsa “Lego” (premi 200 euros), en la que els seus integrants es van construir unes originals disfresses de fitxes de lego. Quant a les cavalcadures, en segona posició, va quedar la del Cordovès (200 euros de premi), i en primera posició “Les Romanes” amb 300 euros de premi.

segon cavalcadures (1)primer cavalcadures

En la cavalcada també va participar la carrossa dels Festers la Comissió Soledat 2018, amb una carrossa i disfresses d’ambient rocker sesenter (elles amb faldes de vol i ells amb estil rockabilly); així com la carrossa de la Regina, les Dames, els Damos i els xiquets de la Cort Infantil 2018. Es va tractar d’una vesprada divertida que va fer les delícies tant dels participants en la cavalcada com del públic en general.

festers 2018 regina i corts 2018

Els festejos patronals de la Soledat 2018 van comptar amb activitats per a tots els públics el dissabte, amb el parc infantil i jocs al Prado al matí, la paella gegant i la gran cavalcada de carrosses, i amb l’actuació de l’orquestra Wonder després dels sopars populars. També es va disputar a la vesprada en el trinquet municipal la partida d’escala i corda de Festes de la Soledat, la recaptació i rifa de la qual va ser a benefici de la Residència d’Ondara, i en la que Pere Roc II i Tomàs II es van imposar a Genovès II i Santi 60-45.

Més fotos carrosses:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1919265664760199

Publicado en Actualitat, Ajuntament.