CAMPANYA DE PREVENCIÓ DEL MELANOMA A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 20.06.18. Ahir dimarts 19 de juny va tindre lloc a la Casa de Cultura d’Ondara la campanya de prevenció del melanoma, en la que les Doctores Reche i Olmos, oncòlogues de l’Hospital Marina Salut, van realitzar una interessant explicació sobre factors de risc, persones propenses a patir un melanoma i com cuidar-se.

xerrada melanoma (9) xerrada melanoma (8)

La xerrada va tindre una alta assistència de públic i va resultar de molta utilitat per a les persones assistents, entre les quals es trobaven la Regidora de Cultura i Igualtat, Raquel Mengual, i la presidenta de la Junta Local de l’AECC d’Ondara, Mª Carmen Bisquert.

xerrada melanoma (4)xerrada melanoma (1)

xerrada melanoma (5)xerrada melanoma (3)

La campanya va estar organitzada a Ondara per la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Cultura.