COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – FESTES DEL BARRI DEL CRIST 2018

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de les festes del Barri del Crist d’Ondara 2018 (que se celebren del 14 al 17 de juny), estarà prohibit l’estacionament (segons programació) als següents carrers: Josep Iturbi, Dr Albalat, Plaça 9 d’Octubre, tram de Constitució fins Hernan Cortés i Menendez Pidal (tram de Dolors fins Pizarro), Santa Anna, Avda. L’Oest, Goya, Roser, Trinitat i Sant Joan de Déu, i romandrà tallat al trànsit, durant tot el cap de setmana, José Iturbi, Doctor Albalat, Constitució fins Hernan Cortés.

També s’informa que es restringirà el trànsit de vehicles durant la celebració dels actes pels carrers i adjacents on es desenvolupe l’esdeveniment en els horaris d’activitat.

RESTRICCIÓ ÚS DEL GUAL

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de les Festes del Barri del Crist d’Ondara, del 14 al 17 de juny 2018, l’entrada i eixida de vehicles del garatge quedarà restringida durant els diferents actes que es celebrem en aquest carrer.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Ajuntament.