L’AJUNTAMENT D’ONDARA MILLORA LA IL·LUMINACIÓ DEL CARRIL BICI FINS AL PONT DE FUSTA

S’han col·locat peretes de baix consum en tots els fanals que hi havia (fins ara només havia peretes en la mitat, i consumien el doble)

Ondara, 28.05.18. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Brigada Municipal, i a iniciativa de la Regidoria de Via Pública (que dirigeix Pere Picornell) va realitzar la setmana passada una nova millora en el carril bici de la carretera CV-7221, des del nucli urbà d’Ondara fins al Pont de Fusta.

dav

L’actuació ha consistit en la col·locació de peretes en tots els fanals existents en dit tram; en total, 72 fanals, en els que s’han col·locat peretes de baix consum de 30 watts. Amb això es permet millorar la il·luminació del carril bici, que ara serà més uniforme i menys intensa. Fins ara, només hi havia peretes en la mitat dels fanals (en 36), però eren de 70 watts, per la qual cosa consumien més.

Amb aquest canvi, s’aconsegueix un estalvi energètic, al mateix temps que s’aconsegueix una major uniformitat en la il·luminació d’aquest tram, com han assenyalat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor de Via Pública, Pere Picornell, en la seua visita als treballs realitzats per la Brigada Municipal. Aquesta mesura permetrà millorar la il·luminació i seguretat d’aquest carril bici, que té gran quantitat d’usuaris.

dav

Publicado en Actualitat, Ajuntament.