ELS BENJAMINS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, CAMPIONS AUTONÒMICS D’ESCALA I CORDA

Ondara 28.05.18. L’equip benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, que està entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va sumar ahir un nou títol al gran palmarès que està aconseguint aquesta temporada. L’equip benjamí, que està integrat per Arnau Mas (resto), Dani Serra (mitger) i José Miguel Sastre (punter), va aconseguir guanyar les tres partides que va disputar ahir en la fase final autonòmica dels XXXVI JECV en la modalitat d’Escala i corda, organitzada per la Federació de Pilota Valenciana, i va aconseguir alçar-se com a campió autonòmic d’Escala i corda de la seua categoria.

benajmins campiosn escala i corda (2)

Per a això, els benjamins d’ Ondara van vèncer en les tres partides disputades ahir diumenge 27 de maig. La primera de les partides va començar disputant-se contra l’equip de Moixent al trinquet de La Pobla de Vallbona (seu oficial de la final autonòmica), però la intensa pluja va obligar a traslladar les finals al minitrinquet cobert de Massamagrell (València). En aquesta partida els benjamins d’Ondara van protagonitzar una gran remuntada, i després d’anar 5-15 en contra, van aconseguir guanyar 20-15. La segona partida es va disputar contra un gran rival, l’equip de Vila real, a què Ondara va aconseguir vèncer 20-10. I la tercera partida va ser contra Torrent, equip revelació d’aquesta temporada, a què Ondara va guanyar 20-0.

DeSAaH-XcAE-NV3

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als integrants de l’equip i als entrenadors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Juanma Garrido i Néstor Portes, pels seus excel·lents resultats en la modalitat d’Escala i corda.

IMG-20180528-WA0000

L’equip benjamí d’Ondara aconsegueix així el seu segon or autonòmic aquesta temporada, després de ser campió també en la modalitat de raspall. A més, han aconseguit la plata autonòmica en galotxa i en one wall, i un quart lloc autonòmic en frontó parelles. En l’àmbit provincial, l’equip benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha sigut campió en escala i corda, raspall, galotxa i frontó per parelles. A partir d’ara, igual que la resta de categories de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, afrontarà les partides de la modalitat de llargues, i els individuals de raspall (en la primera fase dels quals ja s’han classificat Arnau Mas i José Miguel Sastre) i d’escala i corda.

Podium Autonòmic dels XXXVI JECV escala i corda:

– Categoria benjamí:

1º – Ondara

2º – Vila-real

3º – Moixent

4º – Torrent

– Categoria aleví:

1º – Massamagrell

2º – Algimia

3º – Faura

4º – Vila-real

– Categoria infantil:

1º – Beniarbeig-El Verger A

2º – Massamagrell A

3º – Torrent B

4º – Vila-real

– Categoria cadet:

1º – Petrer A

2º – El Puig

3º – Almassora

4º – Massamagrell

– Categoria juvenil:

1º – Orba

2º – Algimia

3º – Onda

4º – Laguar

Publicado en Actualitat, Esports.