DEL 28 DE MAIG AL 22 DE JUNY ES PODRAN REALITZAR LES INSCRIPCIONS PER A LES ESCOLES D’ESTIU D’ONDARA 2018

S’impartirà l’Escola Multiesportiva “Un estiu d’activitats” a la Piscina i pavelló; l’Escola Educativa “Un estiu d’art” al Col·legi Sanchis Guarner, i l’Escola Infantil “Històries d’infants” a l’Escoleta

Ondara, 25.05.18. La Regidoria d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Ondara i l’empresa municipal PIMON tornaran a oferir durant els mesos de juliol i d’agost les tres Escoles d’Estiu 2018 amb diferents propostes esportives, lúdiques i educatives. L’Ajuntament d’Ondara i l’empresa municipal PIMON impulsen aquestes escoles d’estiu per a xiquets de 0 a 14 anys, amb la finalitat de proposar un projecte lúdic, educatiu i esportiu de qualitat per als més menuts, sent una proposta d’oci sa, diferent i en un entorn segur i familiar per a les xiquetes i xiquets. La inscripció (per a les tres escoles) es podrà realitzar del 28 de maig al 22 de juny a la Piscina Municipal d’Ondara (telèfons 966477029 o 678478279).

En aquesta ocasió, Ondara torna a oferir tres tipus diferents d’escoles d’estiu: l’Escola Multiesportiva “Un estiu d’activitats”; l’Escola Educativa “Un estiu d’art”, i l’Escola Infantil “Històries d’infants”, que se celebraran durant els mesos de juliol i agost; així com el taller de gimnàstica rítmica la segona quinzena d’agost.

infantil imagenA4-2_01

Infantil imprimir 3-1

L’Escola Infantil “Històries d’infants” es desenvoluparà a l’Escoleta Infantil Municipal, dirigida a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys. L’horari serà de 9 a 14 hores i el preu, 80 euros al mes (15 dies, 45 euros). Es pretén crear experiències per a l’autoconeixement, el descobriments, les relacions socials i l’autonomia a través del moviment, que done als xiquets i xiquetes un desenvolupament de les seues capacitats, generant confiança en si mateix i una major autoestima. L’Escola comptarà amb tallers d’acció (a través de la psicomotricitat i activitats lúdiques amb què descobrir situacions quotidianes noves; l’aigua també serà un element a descobrir al llarg de l’estiu); tallers de creació (mitjançant l’art i l’experimentació); tallers d’emoció (contes i teatre) i activitats en família.

educativa imagenA4-2_01

educativa imprimir 3

Per la seua banda, als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys va dirigida l’Escola Educativa “Un estiu d’art” que tindrà lloc al Col·legi Sanchis Guarner, en horari de 9 a 14 hores. El preu és de 80 euros al mes (15 dies, 45 euros). En aquesta Escola Educativa viatjaran amb la màquina del temps per les diferents èpoques que els nostres avantpassats han pogut viure, explorant les diferents arts que els nostres avantpassats ens han deixat. Els xiquets i xiquetes descobriran la pintura, l’escultura, la música i dansa i, inclús, el teatre i el cine; i les arts reciclades. Cada dia es treballarà un art: els dilluns serà el dia de la pintura i l’escultura; els dimarts la música i la dansa; els dimecres el teatre i el cine, i els dijous les arts reciclades. Els divendres es dedicaran a visites i excursions. Hi haurà cinc racons: musical; pintura i dibuix; de ball; de jocs de taula i d’anglès.

MULTISPORTIVA imagenA4-2_01

multiesportiva imprimir 3

L’Escola Multiesportiva “Un estiu d’activitats” se celebrarà a les instal·lacions de la Piscina i el Pavelló Municipal d’Ondara i permetrà als xiquets i xiquetes de 4 a 14 anys realitzar activitats ludicoesportives durant les vacances d’estiu. L’horari serà de 9 a 14 hores. El preu és de 70 euros la quinzena, o 120 euros si es tracta del mes complet. L’Escola Multiesportiva té com a finalitat promocionar l’esport mitjançant activitats lúdiques, educatives, expressives, mediambientals i culturals. També es tracta d’una proposta d’oci sa, diferent i en un entorn segur i familiar per a xiquetes i xiquets. En aquesta escola estiuenca, participaran en tot tipus d’activitats esportives i tallers: tallers de manualitats i reciclatge; activitats esportives (voleibol, futbol, bàsquet, jocs populars i esports alternatius d’equip); eixides i excursions al medi natural; tallers aquàtics i natació; tallers d’expressió corporal i musical, i gimcanes recreatives.

A més de les tres escoles, enguany es tornarà a impartir, en la segona quinzena del mes d’agost, el taller de gimnàstica rítmica al pavelló. El preu serà de 30 euros la quinzena i estarà impartit per la coordinadora de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, Alicia Ivars. Tindrà dos nivells; iniciació Nivell Bàsic, i nivell mitjà i avançat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.