EL II ENCONTRE GENT GRAN DEL BAIX GIRONA 2018 REUNIRÀ A BENIARBEIG A PERSONES D’ONDARA, BENIARBEIG, ELS POBLETS I EL VERGER

La iniciativa se celebrarà el 23 de juny i comptarà amb la participació de 400 persones

El dissabte 23 de juny se celebrarà a Beniarbeig el II Encontre Gent Gran del Baix Girona 2018; una iniciativa de germanor impulsada per Beniarbeig, Els Poblets, Ondara, i El Verger per a oferir a les persones majors d’aquests quatre pobles l’oportunitat de reunir-se, retrobar vells llaços socials, familiars i d’amistat. L’objectiu de la trobada és realitzar una diada de convivència mitjançant l’associacionisme d’una manera lúdica i festiva.

El II Encontre Gent Gran del Baix Girona va ser presentat ahir a la Llar del Jubilat de Beniarbeig amb la presència dels representants dels quatre municipis participants; Vicente Cebolla, Alcalde de Beniarbeig que va exercir d’amfitrió; el Regidor de Serveis Socials d’El Verger, Ximo Coll; i els Alcaldes d’Els Poblets i d’Ondara, Salvador Sendra i José Ramiro. Tots ells han fet una crida a la participació dels seus veïns i veïnes perquè puguen gaudir d’aquest encontre, que celebra la seua segona edició, després de la trobada que va tindre lloc en 2017 en El Verger.

presentacio encontre gent gran (1) presentacio encontre gent gran (2)

La jornada se celebrarà a Beniarbeig el dissabte 23 de juny des de les 10 hores, i està previst que participen unes 400 persones (100 de cada municipi). El preu per persona serà de 3 euros, i cada població es farà càrrec del transport dels seus participants. Les inscripcions es podran realitzar com a màxim fins al 18 de juny, atès que les associacions de jubilats dels quatre pobles hauran de confirmar el nombre d’assistents el 19 de juny. En el cas d’Ondara, les persones que desitgen acudir al II Encontre Gent Gran a Beniarbeig poden inscriure’s en la UDP (Unió de Jubilats i Pensionistes d’Ondara).

presentacio encontre gent gran (3)

El programa del II Encontre Gent Gran del Baix Girona 2018 començarà amb la recepció a les 10 hores a la Llar del Jubilat de Beniarbeig; a continuació es realitzaran les diverses activitats programades, entre les que destaca una gimcana; exposició, jocs tradicionals, balls de saló, concert de la banda de música… També s’oferirà un dinar de germanor, i hi haurà un trenet turístic perquè els assistents puguen fer una volta pel poble. A més, i perquè es puguen emportar un bon record de la jornada, s’instal·larà un photocall.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.