L’ONDARA TRI-ESPORT AL VIé TRIATLÓ INTERNACIONAL MITJA DISTÀNCIA D’OLIVA

IMG-20180523-WA0012 IMG-20180523-WA0007

 

* Comunicat Ondara Tri-Esport *

L’ONDARA TRI-ESPORT AL VIé TRIATLÓ INTERNACIONAL MITJA DISTÀNCIA D’OLIVA

Sandra Rey i Varela i Jaume Aparisi i Carrió competixen a Oliva

El passat diumenge 20 de maig l’Ondara Tri-Esport va estar present al Triatló de Mitja Distància d’Oliva que rep el nom de “Capità de la Vanguarda” com a títol promocional dins del Circuit Cabdells i que conforma aquesta prova juntament amb la de Setembre, l’Olímpic La Degana.

La cita esportiva es va donar lloc a la Ciutat saforenca a les 8 del matí on vora 270 triatletes van haver de realitzar una distància que es coneix com mig ironman o Mitja Distància (MD): 1900 metres a la mar Mediterrània, 81 km en bicicleta unint les localitats d’Oliva i Pego i passant a prop de Forna en la part més alta. Cal recordar que aquesta prova té la peculiaritat del NO Drafting, és a dir, que no està permés anar a roda d’un altre triatleta. Per últim, la carrera a peu de 18 km, quasi una mitja marató -després dels circuits de natació i ciclisme- que transcorre per la platja i pel cordó dunar, una estampa que mereix la seua apreciació.

Els triatletes de l’Ondara que hi van participar van ser Sandra Rey i Varela i Jaume Aparisi i Carrió. Sandra va arribar a meta amb un temps de 5 hores i 18 minuts obtenint així la tercera posició en la seua categoria d’edat i Jaume Aparisi va entrar a meta amb 4 hores i 51 minuts.

El primer triatleta en parar el crono va ser Moisés Vidal del Apolonia Triatlón amb un temps de 3 hores i 48 minuts proclamant-se així campió de la VIna edició Internacional Triatló 113MD Oliva 2018. En segon lloc, va ser Jose María Sayas del Tricanet Berenguer amb 3 hores i 52 minuts i completant el podi en tercera posició José Miguel Vela, de CDT Resistentia T3 amb 3 hores 52 minuts i 36 segons.

En la secció fèmina es va proclamar campiona Isabel Gómez, del Cambrils Club Triatló amb un temps de 4 hores 24 minuts, en segona posició Lohmann Bernadette del TVP amb 4 hores i 32 minuts i, finalment, en tercera posició, Teresa Ribes del Triatló Corriol, equip local, amb 4 hores i 41 minuts.

A la fi, una jornada festiva d’esport on el triatló una vegada més es va fer ressò i on l’Ondara Tri-Esport va estar present en la prova de localitat veïna olivera. Una prova organitzada pel Club Triatló Oliva i el mateix Ajuntament enfilant-se així cap a la 30na edició del pròxim i arxiconegut Triatló d’Oliva de setembre, la prova Degana de la Comunitat Valenciana.

* Comunicat Ondara Tri-Esport *

Publicado en Associacions.