L’ALUMNAT DE 4t D’ESO DEL COL·LEGI DON JOSÉ LLUCH (ALBORAIA) VISITA LES DEPENDÈNCIES MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA

Ondara, 06.04.18. Dimarts passat 27 de març, l’alumnat de 4t d’ESO del col·legi Don José Lluch d’Alboraia va realitzar una visita a Ondara per a conèixer llocs emblemàtics del poble, així com les diferents dependències municipals de l’Ajuntament.

L’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Joventut, José Ramiro, ha valorat la visita dels estudiants com molt positiva per a acostar l’administració local als més joves, i explicar-los les possibilitats que ofereix quant a recursos humans i serveis municipals. Afirmant que, amb aquesta visita, s’acosten els serveis i es mostra proximitat al ciutadà.

L’activitat va tindre dues parts. En primer lloc, es van visitar diferents dependències municipals, com la Policia Local; les empreses municipals, l’ADL, la ràdio municipal, la Casa de Cultura, la piscina, l’Ajuntament i la residència d’ancians. La finalitat d’aquesta visita era conèixer els diferents perfils de professionals que poden treballar en una administració local i les seues funcions.

alboraia 1alboraia 3alboraia 2alboraia 4

alboraia 6

La segona part de la visita de l’alumnat va consistir a conèixer diferents llocs emblemàtics d’Ondara, com la Plaça de Bous o la Torre del Rellotge. Tant alumnat com el professorat de 4t d’ESO del col·legi Don José Lluch d’Alboraia ha qualificat la visita com molt amena i enriquidora, i com una experiència profitosa per a conèixer una entitat local com és un Ajuntament i les persones que treballen a l’administració local.

alboraia 7 alboraia 5

Publicado en Actualitat, Ajuntament.