GRAN ASSISTÈNCIA A LA I TROBADA DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS ORGANITZADA PER LA REGIDORIA D’ESPORTS D’ONDARA HUI AL POLIESPORTIU

Un total de 82 xiquets i xiquetes nascuts en 2006 i 2007 estan participant

trobada escoles esportives (6)trobada escoles esportives (7)

Ondara, 29.03.18. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha organitzat hui dijous 29 de març (coincidint amb el Dijous Sant, en que els escolars han començat les vacances de Setmana Santa) la I Trobada de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza. La Trobada va dirigida a xiquets i xiquetes nascuts en 2006 i 2007 (categoria aleví) i ha comptat amb un total de 82 participants, sent tot un èxit d’assistents.

Es tracta d’una trobada de convivència entre tots els esports de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara, en la qual els xiquets i xiquetes estan gaudint d’un dia diferent practicant tots els esports (futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, pilota valenciana i tennis taula). Inclús s’ha reservat un espai també per a jugar a jocs populars i tradicionals de Pasqua.

trobada escoles esportives (1)trobada escoles esportives (2) trobada escoles esportives (3)trobada escoles esportives (4)

trobada escoles esportives (5)trobada escoles esportives (8)trobada escoles esportives (9)trobada escoles esportives (10)trobada escoles esportives (11) trobada escoles esportives (12)

Per a això, s’han organitzat per grups (en els que estan mesclats els alumnes de les diferents escoles esportives) que van passant per tots els esports. Entrenadors de les diferents Escoles Esportives Municipals d’Ondara estan sent els encarregats de proposar i supervisar les activitats esportives que s’estan realitzant. A més, des de la Regidoria d’Esports se’ls ha oferit un esmorzar a tots els participants.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha valorat aquesta primera edició de la Trobada com una gran iniciativa perquè els xiquets i xiquetes puguen provar tots els esports que s’ofereixen en les Escoles Esportives Municipals, destacant que es tracta d’una trobada de convivència i germanor que està agradant molt als participants.

La I Trobada de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara ha estat organitzada per l’equip tècnic integrat pels coordinadors de les Escoles Esportives (Vicent Mas, Vicent Moncho, Juanma Garrido, Alicia Ivars, i Elena Medvedeva) així com per la tècnica d’Esports, Ana Ribes, i per la Regidora d’Esports, Mar Chesa. A més, s’ha comptat amb la participació de 18 monitors i entrenadors voluntaris. La jornada culminarà amb la coreografia final de tots els participants.

Més fotos de la trobada:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1800080176678749

 

Publicado en Actualitat, Esports.