L’ALUMNAT DE 1er D’ESO DE l’IES XEBIC PARTICIPA EN L’ACTIVITAT “EXPLOREM BIBLIOTECA” ORGANITZADA PER LA BIBLIOTECA MUNICIPAL D’ONDARA

biblioteca 6 (2)biblioteca 6 (1)

Ondara, 26.03.18. La Biblioteca Municipal d’Ondara va dur a terme la setmana passada (del 20 al 23 de març), dins de les seues activitats relacionades amb els centres educatius, l’acció denominada “Explorem Biblioteca”, que va estar dirigida a l’alumnat de primer curs de l’ESO de l’IES Xebic d’Ondara. En aquest projecte van participar un total de 140 alumnes, dividits en sis grups. Es tracta d’una activitat que organitza la Biblioteca Municipal d’Ondara per a fomentar la lectura entre els/les estudiants, segons ha indicat la bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí.

biblioteca (3) biblioteca (1)

“Explorem Biblioteca” permet anar coneixent a fons la biblioteca, i per a això s’explica a l’alumnat els serveis que s’ofereixen, com el carnet de lector gratuït, el préstec de llibres o de materials audiovisuals, entre altres. Així mateix, es detalla com s’ordenen, classifiquen i cataloguen els documents de la biblioteca, i posteriorment, es realitza una “gimcana” perquè els participants vagen investigant i trobant els materials que els demanen. L’activitat finalitza amb una lectura col·lectiva.

biblioteca (5)biblioteca (4)

Des de la Biblioteca Municipal d’Ondara es considera aquesta activitat com molt positiva i que dóna molt bons resultats per a fomentar l’hàbit de la lectura entre l’alumnat, i per a promoure la utilització dels serveis que s’ofereixen.

Publicado en Actualitat, Cultura.