LA POLICIA LOCAL D’ONDARA PARTICIPA AL III CONGRÉS IBEROAMERICÀ DE MEDIACIÓ POLICIAL

congres policia (2) congres policia (1)

Ondara, 26.03.18. La setmana passada, la Policia Local d’Ondara va assistir al 3er Congrés Iberoamericà de Mediació Policial, celebrat el 21, 22 i 23 de març a la localitat castellonenca de Vila-Real. Un congrés organitzat per l’Ajuntament de Vila-real, ciutat referent en l’àmbit nacional i internacional en matèria de mediació policial. Al seu capdavant, la Inspectora Rosana Gallardo ha aconseguit consolidar un model de policia basat en la resolució pacífica dels conflictes.

20180321_092333

L’Oficial en Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano i l’Oficial Jordi Fuster, van representar la Policia Local d’Ondara a un congrés internacional de renom on es treballa en un nou model de policia, moderna i propera, en la que pren especial importància la proximitat i el diàleg. Així, al llarg de tres dies s’han desenvolupat diverses ponències per part dels millors especialistes en la matèria; entre ells, els investigadors Vicente Garrido i Josep Redorta i el psicòleg Pascual Benet.

L’objectiu ha sigut ampliar coneixements relacionats amb la Mediació Policial, per tal de consolidar la Unitat UNIMEPOL, recentment creada al Cos de la Policia Local d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.