INCIDÈNCIES PEL VENT A ONDARA

piscina vent 24M (1) piscina vent 24M (3) piscina vent 24M (5)

Per major seguretat, la piscina roman tancada per reparació des que el vent es portara el dissabte una placa de la coberta

L’escenificació de la Passió del dissabte a la nit va haver de ser suspesa a causa de la preemergència pel vent

Ondara, 26.03.18. La situació de forts vents viscuda aquest cap de setmana, amb la preemergència nivell taronja decretada el dissabte 24 de març pel Centre de Coordinació d’Emergències, va motivar que es desprenguera una part de la coberta de la piscina municipal d’Ondara. Al lloc van acudir efectius del Parc Comarcal de Bombers i de la Policia Local d’Ondara per a revisar i comprovar la instal·lació. La piscina es va haver de tancar el diumenge per més seguretat dels usuaris. A fi de reparar la coberta, la piscina municipal d’Ondara romandrà tancada de moment, i no oferirà servei. A més, per major seguretat, es procedirà a la revisió de totes les planxes de la coberta. Quan finalitzen les tasques de reparació, s’ informarà la ciutadania de la pròxima reobertura de les instal·lacions de la piscina.

D’altra banda, el dissabte 24 de març a la nit no es va poder celebrar finalment la representació de La Passió a Ondara. Des de l’organització de l’esdeveniment es va informar que, a causa del comunicat meteorològic emès pel Centre de Coordinació d’Emergències del dissabte, declarant la preemergència nivell taronja per vent, se suspenia la representació d’enguany per a garantir la seguretat del públic i dels actors i actrius de l’obra (que s’havia de desenvolupar a l’aire lliure en diversos emplaçaments del casc històric). La representació es reprendrà en 2019.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.