LA UNIÓ MUSICAL D’ONDARA OFERIRÀ EL SEU CONCERT DE PRIMAVERA EN HOMENATGE A GONZALO ORTOLÀ EL 10 DE MARÇ A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

primavera_banda.2_01

Ondara, 06.03.18. La Unió Musical d’Ondara oferirà aquest dissabte 10 de març a les 20:30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara el seu “Concert de Primavera”, emmarcat en la XXII Campanya Música als Pobles que patrocina la Diputació Provincial d’Alacant. El concert compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura d’Ondara i serà un homenatge a Gonzalo Ortolà Marí, músic i compositor ondarenc del segle XX.

Sota la batuta del seu director, Víctor Vallés Fornet, la Unió Musical d’Ondara oferirà un programa amb les obres “El aprendiz de torero” (pasdoble); “Paso a la juventud” (marxa); “Chisperos y Manolas” (pasdoble); “Perfumes de Francia” (marxa); “Ego Sum Veritas” (marxa de Processó); “¡Alerta!” (marxa); “Que esperanza ¡Che!” (corrido); “Imitador de Estrellas” (pasdoble) i Fogueres (himne).

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2018/03/programa_primavera.pdf

Publicado en Actualitat, Cultura.