CB TORREVIEJA SALUD ÉS EL CAMPIÓ DE LA COPA SÈNIOR PREFERENT, DISPUTADA AQUEST CAP DE SETMANA A ONDARA

 

CB Torrevieja Salud s’ha emportat el títol de campió de la Copa Sènior Masculí Preferent després de superar en l’últim partit a Jujuju Aquacenter NB Xàtiva B per 63-82.

Subcampeon Campeon

D’aquesta manera, CB Torrevieja Salud ix victoriós dels seus tres partits i finalitza invicte una competició que a més del títol li suposarà l’ascens a categoria Autonòmica sempre que a la finalització de la lliga, ocupe una de les quatre primeres posicions del seu grup.

Jujuju Aquacenter NB Xàtiva B va entrar millor al partit i es va fer amb una renda de 10 punts davant d’un CB Torrevieja Salud espès en atac, amb només 3 punts anotats en els 8 primers minuts de partit. No obstant això, els alacantins no van tardar a reaccionar i quan ho van fer van ser capaços de neutralitzar amb prou rapidesa l’avantatge del rival, col·locant-se dalt en els primers compassos del segon quart. Aquesta bona dinàmica els continuaria aportant bons minuts de joc en la segona part per a sentenciar un partit que els atorga el títol de campió.

Mywigo Puzol i Juventud Requena s’han enfrontat pel 3r i 4t lloc, amb premi per a aquest últim. Amb un parcial d’inici de 17-30, Joventut Requena ha eixit llançat cap a la victòria, sent capaç de mantenir el seu fort ritme fins al descans. No obstant això, Mywigo Puçol no ha abaixat els braços en cap moment i a poc a poc ha anat recuperant el terreny perdut, entrant amb opcions a l’últim quart, però els jugadors de Requena han sabut conservar el seu xicotet avantatge fins al definitiu 61-70.

Blas Enguix, del Jujuju Aquacenter NB Xàtiva B,s’ha emportat el trofeu de Millor Jugador de la Copa.

MVPIMG_3979

El Pavelló Municipal d’Ondara ha albergat l’esdeveniment durant els tres dies de competició, en una mostra més de l’inestimable suport que l’Ajuntament d’Ondara presta a l’esport i més en concret al bàsquet. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, s’ha acostat fins a la instal·lació per a seguir alguns del encontres. Tampoc han faltat el president de la FBCV, Salvador Fabregat, i el delegat de la Federació a Alacant, Juan Miguel Sila.

Tots els partits de la Copa s’han pogut seguir amb estadístiques en viu gràcies a la tecnologia de l’empresa valenciana NBN23.

Resultats i estadístiques:

Jornada 1 – Divendres 23 de febrer

CB Torrevieja Salud 81- Juventud Requena 60

Jujuju Aquacenter NB Xàtiva B 78 – Mywigo Puzol 67

Jornada 2 – Dissabte 24 de febrer

CB Torrevieja Salud 83- Mywigo Puzol 67

Juventud Requena 70 – Jujuju Aquacenter NB Xàtiva B 76

Jornada 3 – Diumenge25 de febrer

Jujuju Aquacenter NB Xàtiva B 63 – CB Torrevieja Salud 82

Mywigo Puzol 61- Juventud Requena 70

 

Publicado en Esports.