CRÒNICA ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 17 FEBRER 2018

 

 

PREBENJAMÍ

VERGER- ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Els més menuts de l´escola visitaren el poble veí on disputaren un partit molt entretingut i aplicaren tot allò que van aprenent en cada entrenament. Com no pot ser d´altra manera, el partit fou un gran esdeveniment per als jugadors ondarencs que es divertiren i gaudiren amb el bàsquet.

PRE-BENJAMINS (1)PRE-BENJAMINS (3)PRE-BENJAMINS (2)

BENJAMÍ

XÀBIA 36 – 38 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El benjamí comença la segona volta amb bon peu, seguint la ratxa de victòries a excepció de la setmana passada, i guanya contra el Xàbia en el camp dels contrincants, pels pèls.

Anàvem amb la idea que era un partit que podíem guanyar però teníem en compte que en casa ens varen guanyar per 10 punts. Va ser el primer partit que varen debutar els benjamins, però aquesta vegada sabíem que seria diferent, ja que havíem millorat i les noves jugadores i els nous jugadors ja s’havien integrat completament a l’equip. Per tant, per a guanyar sabíem que ens costaria suar i posar-nos les piles, tant en atac com en defensa, i tenint en compte que tan sols érem 9 jugadors.

Varem començar el partit molt igualat i els nostres jugadors estaven fent molt bon partit, sols mancàvem un poc en la defensa. Al descans varem aprofitar per comentar el que podíem millorar, i aquests varen entrar amb la defensa més forta, fent que el Xàbia no aconseguira fer cap punt, a diferència de nosaltres que varem agafar tots els rebots i aconseguirem fer contraatacks remuntant el partit. Durant el que quedava de partit ens varem mantindre dalt en el marcador però el Xàbia ens va fer alguna que altra cistella. No obstant, no varen arribar a superar-nos en punts deixant el marcador molt igualat 36 – 38 però amb la victòria per a nosaltres!

En resum, un partit molt emocionant.

Enhorabona i a seguir treballant!

Estos xiquets prometen!

BENJAMINS PARQUE

BENJAMINS I PAVELLO

ALEVINS

ALEVÍ FEMENÍ :

EMB GODELLA A 43- 3 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El darrer dissabte les alevines es van desplaçar a Godella per enfrontar-se a un gran equip que venia de disputar la lliga en nivell 1 la darrera volta. Com no podia ser d’altra manera aquest equip estava plagat de molt bones jugadores,tres de les quals, pertanyen a la selecció valenciana de bàsquet. El partit no va tindre més història que la plena dominació de les locals en tot moment, tant en atac, imprimint un ritme de competició i en defensa, pressionant a tota pista ofegant a les nostres. No va ser fins la segona part, quan ja tenien l’acta tancada quan les nostres van poder anotar 20 punts que aliviaren la moral de les nostres que es van vore ofegades en tot moment. Be, al cap i la fi, aquestos partits també tenen la seua part d’aprenentatge per saber com es té que competir en aquestes lligues.

ALEVÍ MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 65-50 CB JOVENTUT XÀBIA

Partit de l’aleví masculí A disputat a casa davant un rival al qual l’equip s’ha enfrontat ja unes quantes vegades aquesta temporada. Els ondarencs, com ve sent costum, eixiren dormint al partit, sense intensitat i deixant anotar cistelles fàcils al rival i en atac poc agressius i perdent algun que altre baló. Amb açò, els visitants aconseguien un parcial favorable que superava la desena de punts al finalitzar el primer quart. A partir d’ací, els nostres canviaren la cara al partit i eixiren més enxufats, millorant en tots els aspectes del joc i reduint notablement l’avantatge que els visitants havien aconseguit en el primer quart. La defensa començava a funcionar millor i en atac es buscaren les millors posicions per finalitzar i les sensacions ja eren unes altres. Al descans s’arribava amb empat en el marcador. En la represa, els nostres volien trencar el partit i no arribar a un final apretat. Amb bons parcials a favor, tot i que l’equip no aconseguia allunyar-se en excés en el marcador, feren que arribaren a l’últim període amb al partit més o menys controlat, tot i que no es podia perdre la concentració i la intensitat sabedors del que podia succeir. L’últim fou el de la espenta definitiva, i amb un bon parcial i millor joc certificaren una victòria merescuda tot i el mal inici de partit. Amb aquesta victòria, l’equip ocupa la quarta posició empatat en el tercer i on una victòria en el següent encontre es podria escalar fins la segona posició del grup.

ALEVÍ MASCULÍ B

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 62 – 22 C.B. LA VILA

El passat dissabte l’aleví tornà a jugar com a local per a enfrontar-se a l’equip de la Vila. Molt bon partit per part dels nostres jugadors que eixiren en moltes ganes d’endur-se la victòria. El partit començà igualat amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Però a partir del segon quart els nostres eixiren amb una defensa molt intensa en tota pista el que els va permetre furtar molts balons i acabar amb cistelles fàcils, allunyant-se en el marcador. A partir d’aquest moment, el partit va continuar aquesta dinàmica realitzant un molt bon joc per part dels nostres arribant al marcador final de 62-22. Felicitar a l’equip per el bon joc realitzar i que continuen treballant per a créixer com a jugadors!

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

MARISTES ALACANT 49- 28 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El diumenge les infantils es van desplaçar a Alacant a disputar el partit de la lligueta plagades de baixes amb l’ajuda de tres alevines per tal de complir la reglamentació. El partit va ser molt igualat fins els últims dos quarts que les nostres esgotades de jugar sense canvis baixaren les braços fent que les rivals, molt encertades des de la línia de tres punts, posaren la avantatge final en el marcador. Aquest equip en teoria no és rival per les nostres infantils que ja esperen enfrontar-se a la tornada en casa. Aquestos partits son molt bons per no despistar-se i aprendre de que no poden baixar els braços en cap moment del partit.

INFANTIL MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 58-59 ADESAVI A

L’infantil masculí rebia el tercer classificat del grup, l’Adesavi A d’Alacant. El partit començà amb imprecisions per part dels dos equips i tot i l’avantatge físic del rival, els nostres aconseguien estar igualtats en el marcador. En el segon, la falta d’anotació dels nostres va fer que els visitants pegaren una xicoteta espenta en el marcador, a pesar que la defensa no estava sent roina, però en atac no s’estava jugant amb massa fluïdesa i amb moltes errades en les finalitzacions. En els següents compassos, els nostres reaccionaren fent uns parcials favorables i arribant al descans igualats en el marcador. Però després del descans, una mala eixida dels nostres amb poca anotació va fer que els visitants estiraren el marcador un poc, tot i que la diferència era de menys de deu punts. Per segona vegada en el partit, els nostres reaccionaren a temps i guanyaren la resta de parcials següents, aconseguint l’empat en el marcador a 2 minuts per acabar l’encontre, però al final la victòria no es pogué quedar en casa. A pesar d’això, bon partit dels nostres, on es va veure una notable milloria en ambdues parts de la pista i competint fins el final, que al cap i a la fi aquest és l’objectiu i el camí a seguir.

CADETS

CADET MASCULÍ A

ONIL A 72- 42 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El cadet A viatjà a Onil per enfrontar-se a un dels equips més forts de la lliga. El partit començà molt igualat i competit amb els nostres jugadors molt intensos i concentrats i plantant cara a un equip molt físic i amb una gran alçada. El gran problema del partit fou la falta d´encert de cara a la cistella que acabà per desmoralitzar als ondarencs en el segon període ja que el bon joc i la gran defensa que ens permetia furtar balons acabaven en errades incomprensibles davall la cistella. Al descans s’arribava amb un desavantatge de 30 punts i molt de treball per recuperar l’estat anímic del jugadors.

La segona part deixà un bon sabor de boca, ja que els de la Marina es conjuraren per a millorar el joc i deixar una bona imatge i ho aconseguiren d´allò més. Els 2 últims períodes quedaren empatats i mostraren als nostres jugadors que jugant al 100% i millorant l´efectivitat en l´anotació poden jugar de tu a tu contra equips tan potents com l´Onil A.

CADET MASCULÍ B

CB TEIXERETA 70- 34 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B

Partit complicat des de l’inici on els d’Ondara varen tindre poques possibilitats de guanyar. Degut a la mala organització de les pistes, ambdós equips de bàsquet sols van tindre 10 minuts d’escalfament en la pista, situació que es va notar en el primer quart de l’encontre ja que els nostres, a pesar del bon joc defensiu, no aconseguien encistellar casi cap tir i això els anava baixant la moral poc a poc.

La dificultat d’anotació s’alleugerà conforme passaven els minuts però algunes males decisions ofensives i l’encert en l’anotació de l’equip local donaren pas a eixa gran diferència en el marcador.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 36 – 66 UPB GANDIA

El passat dissabte el junior femení disputà el seu partit de la jornada en casa front al Gandia. El partit va començar amb bon joc per part dels dos equips, amb un joc ben plantejat per part de les nostres que no es va veure acompanyat per l’encert de cara a cistella el que provoca que al primer quart l’equip visitant agafara un important avantatge en el marcador. A partir d’aquest moment els parcials estigueren més igualats però no aconseguiren parar l’encert de l’equip rival que continua anotant a pesar de que les nostres començaren a tenir més sort. El marcador final fou e 36-66 per a les de Gandía, no obstant animar a les nostres jugadores per a que continuen creient i treballant per a millorar.

JUNIOR MASCULÍ:

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 55 – 103 DÉNIA BÀSQUET 00

Complicadíssim derbi el viscut el passat dissabte en Ondara on el nostre juvenil no va poder amb el Dénia. Degut a les nombroses baixes que arrastren els ondarencs, es presentaren 8 jugadors a l’encontre, dels quals dos eren cadets.

A pesar del resultat final, la primera part del partit va estar molt igualada. Els nostres eixiren amb molta intensitat i molt bones defenses que dificultaven les cistelles fàcils dels rivals. I encara que també els costara anotar, els ondarencs mantenien la diferència en el marcador de no més de 8 punts. En el segon quart, els dianenses seguien amb les dificultats anotadores però amb certa regularitat, mentres que els locals s’espavilaren i començaren les anotacions arribant al descans 32 a 37.

La segona part de l’encontre ja es va decantar cap al conjunt de Dénia, superior físicament als nostres on arribaren a anotar un parcial de 1 a 18 en els primers 4 minuts del tercer quart, deixant als locals completament desanimats i desmotivats després de veure tirat per terra tot l’esforç de la primera part. El partit acabà amb tres expulsions per quinta falta personal de tres dels jugadors ondarencs deixant així a l’equip sense canvis aguantant una envestida després d’una altra d’un Dénia ansiós per demostrar que són superiors quan el rival ja no te forces per a seguir.

Llàstima per la derrota però contents d’haver fet el que s’ha pogut durant els primers 20 minuts d’encontre amb el que teníem.

 

 

Publicado en Esports.