LA PISCINA D’ONDARA VA ACOLLIR DISSABTE PASSAT LA 4a PROVA DE LA VII LLIGA COMARCAL DE NATACIÓ EN EDAT ESCOLAR 2017-2018

natacio piscina ondara (1)

Ondara, 30.01.18. La piscina municipal d’Ondara va acollir dissabte passat 27 de gener la quarta prova de la VII Lliga comarcal de natació en edat escolar 2017-2018, organitzada pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA). La d’Ondara és la 4a competició de la lliga comarcal, que ja ha comptat amb les disputades a Pego (2 proves) i Dénia. Les pròximes proves de la lliga de natació escolar tindran lloc a Benissa, Dénia i Benitatxell. En la VII Lliga comarcal participen sis escoles de natació de la comarca: Aqualia Dénia, Poble Nou de Benitatxell, Pego, Benissa, Tonus El Verger, i Ondara.

La prova d’Ondara va comptar dissabte passat amb la participació d’un total de 190 nadadors de tota la comarca de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior (xiquets i xiquetes de 6 a 18 anys), en les modalitats de crol i esquena. 44 dels participants eren de l’Escola de Natació d’Ondara, que està entrenada per Mario Páez i Carlos Valle.

natacio piscina ondara (2) natacio piscina ondara (3)

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha qualificat com “molt positiva i amb molta participació” la celebració d’aquesta prova a la piscina municipal, i ha destacat la gran actuació dels xiquets i xiquetes de l’Escola de Natació d’Ondara, que van obtenir molt bons resultats, i van demostrar la seua evolució, gràcies al treball i les hores d’entrenament en la piscina d’Ondara.

Publicado en Esports.