LA REGIDORIA D’ESPORTS DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA SIGNA UN CONVENI AMB LA FEDERACIÓ DE BÀSQUET PER A PORTAR EL CURS D’ENTRENADOR NIVELL 2 QUE ONDARA ACOLLIRÀ AL MARÇ

Ondara, 04.01.18. Ondara serà la seu del Curs d’Entrenador Nivell 2 en format intensiu que començarà el proper mes de març de 2018 a la província d’Alacant. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara ha arribat a un acord amb la FBCV per a reforçar la seua aposta pel bàsquet base. A més de ser una de les seus oficials del Programa de Tecnificació per als jóvens talents, Ondara ha sigut l’escenari de nombrosos esdeveniments i competicions en els últims anys (de fet, el Pavelló Municipal d’Ondara va albergar les recents finals de la Lliga Valenciana 2017). I ara, de cara al nou any 2018, l’Ajuntament d’Ondara també vol fer un pas avant en la formació d’entrenadors, per la qual cosa Ondara serà la seu del Curs d’Entrenador Nivell 2 que començarà en el mes de març, contribuint així al creixement dels entrenadors de tota la comarca per a continuar impulsant l’esport.

L’acord arribat entre la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) per a portar el curs d’entrenador nivell 2 a Ondara està emmarcat en el conveni de col·laboració (subscrit el passat mes d’octubre de 2017) perquè les instal·lacions d’Ondara siguen Seu del Programa de Tecnificació de la FBCV de la nova temporada, des d’octubre fins a juny. El conveni va ser subscrit per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i el President de la FBCV, Salvador Fabregat, i establia un marc de col·laboració esportiva, tècnica, pedagògica i de formació entre l’Ajuntament d’Ondara i la Federació Bàsquet Comunitat Valenciana.

Les inscripcions per als cursos d’entrenadors es poden realitzar a través de la web de la Federació de Bàsquet:

https://www.fbcv.es/entrenadores/cursos-entrenadores.html

Publicado en Actualitat, Esports.