TROBADA DE BÀSQUET DE PREBENJAMINS A ONDARA – 23 DE DESEMBRE DE 2017

El passat dissabte 23 de desembre es va realitzar una trobada de diferents equips prebenjamins de bàsquet al Pavelló Municipal d’Ondara. Van participar 8 equips: Ondara (amb dos formacions), Benissa, Teulada, Xàbia, Calp, Pego i El Verger.

No es tractava de cap competició, sinó que l’objectiu és que els xiquets i xiquetes d’aquesta categoria puguen jugar alguns partits ja que els prebenjamins no entren en ninguna competició.

A l’acabament, els i les participants van rebre una medalla. A la trobada va estar present Mar Chesa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Ella va valorar positivament una iniciativa d’aquestes característiques ja que és una oportunitat que tenen els prebenjamins de jugar ja que no ho poden fer en competició.

IMG_5267 IMG_5268 IMG_5269 IMG_5271 IMG_5273 IMG_5275 IMG_5277 IMG_5279 IMG_5282

Publicado en Esports.