LA NOVA EDICIÓ “ONDARA ACTIVA” DE SUPORT ALS EMPRENEDORS LOCALS ES DESENVOLUPARÀ DEL 12 DE GENER AL 2 DE MARÇ

ONDARA ACTIVA CARTELL EDICIO GINER 2018

Ondara 22.12.17. El pròxim 12 de gener de 2018 començarà la nova edició del programa d’impuls local per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara.

Ondara Activa és un projecte global dirigit als emprenedors locals que constarà de diverses accions, incloent-hi un curs a mesura per a emprenedors que estiguen interessats a implantar una empresa a Ondara; “màster class”; i sessions amb tutors, entre altres iniciatives, com a reunions informals amb empresaris i emprenedors locals que parlen des de la seua experiència. Enguany 2018, s’incorpora al programa la visita a València per a conèixer diferents empreses, incubadores i acceleradores de referència, com Lanzadera o Bankia-Fintech, que tindrà lloc el 2 de març.

Podrà participar en aquest programa qualsevol veí del municipi d’Ondara amb una idea empresarial-idea de negoci, o persona interessada que haja iniciat o vullga iniciar una activitat en el terme municipal d’Ondara. Si alguna persona està interessada a participar, encara pot presentar la seua sol·licitud en l’ADL local (planta baixa de l’Ajuntament d’Ondara) en horari de 9 a 14 hores. Junt amb la sol·licitud de participació caldrà adjuntar el Currículum Vitae i el projecte-idea de negoci.

El curs té una duració de 30 hores de formació, i tindrà lloc els divendres del 12 de gener al 23 de febrer de 9 a 14 hores en la Casa de Cultura. Les sessions comptaran com a formadors amb Pedro Reig, Isaías Pérez, Pepe Crespo i Guillermo Sendra. Els mòduls que s’impartiran són: Model de negoci, segmentació i estratègia; Fent números: aspectes econòmics-financers; Formes jurídiques, relacions laborals, i fiscalitat; Eixir a vendre: màrqueting i estratègia comercial; Projecte i tancament.

Publicado en Actualitat, AFIC.