L’ALUMNAT DEL PFQB OCUPACIÓ DOMÈSTICA D’ONDARA S’INICIA EN ELS TALLERS DE CUINA

PQPI (1) PQPI

*Text elaborat pel PFQB Ocupació Domèstica d’Ondara *

El nostre alumnat PFQB Ocupació Domèstica, s’ha iniciat de manera molt productiva en els tallers de cuina del programa, i per posar-ho en pràctica hem realitzat diferents activitats.

Vam convidar el passat 29 de novembre als alumnes del PFQB de Perruqueria i Estètica del CREAMA Dénia i ahir, dia 19 de desembre als alumnes del PFQB de Jardineria del MASSMA. Tant en uns com en altres vam treballar receptes que han après durant el curs.

En els primers, van cuinar el Brownie, la truita vegana, la pizza i el pa àrab, aquestes receptes van ser elaborades pels dos grups, on el nostre explicava l’elaboració i l’altre grup en ajuda del nostre, ho realitzava. Per després esmorzar tots i totes juntes.

En els de Jardineria, vam elaborar dos Brownie i galetes decorades de Nadal, per després esmorzar.

A més, no podíem oblidar-nos dels nostres veïns, els iaios i les iaies de la Residència i per tant, en motiu de celebrar els Nadals i continuar en la metodologia dinàmica i de integració social, el dia 22 de novembre vam fer el Taller de cuina de rotllets, on els iaios i iaies de la Residència, els van cuinar en ajuda del nostre alumnat i després ens els vam menjar.

PQPI (2)PQPI (3)

També, el dilluns 11 de desembre vam contribuir a la decoració nadalenca de la Residència, en un Taller de Bons Desitjos, on l’alumnat havia preparat diferents tipus d’estels, perquè els iaios i les iaies pogueren escriure o representar els seus desitjos, sempre en ajuda del nostre alumnat. En aquesta interacció una dona van recordar nadalenques que feia molt de temps que no cantava, i els nostres alumnes gaudien de sentir es seus desitjos.

Cal dir, que totes aquestes han segut activitats molt enriquidores, el nostre alumnat s’ha sentit molt còmode i han començat a superar algunes de les pors que tenien.

Avui visionarem junt amb l’IES, i de la mà de Liliana, psicòloga del Massma, «Un Monstruo viene a verme», per poder treballar eixos monstres que tots tenim i buscar els antimonstres per poder tindre les ferramentes necessàries

D’aquesta manera podem afirmar que el PFQB 2017-2018 és un grup cohesionat i en moltes ganes de treballar per aconseguir els seus objectius.

*Text elaborat pel PFQB Ocupació Domèstica d’Ondara *

Publicado en Ajuntament.