L’ALUMNAT DE 1r D’ESO DE l’IES XEBIC VISITA L’AJUNTAMENT D’ONDARA

L’Alcalde, José Ramiro, i el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner, van acompanyar els/les alumnes, que van simular la celebració d’una sessió plenària i van conèixer de primera mà el funcionament de l’administració local

davnor

Ondara, 13.12.17. L’Ajuntament d’Ondara ha sigut objecte d’una visita per part de l’alumnat del primer curs de l’ESO de l’IES Xebic d’Ondara. El dilluns 11 de desembre, els i les alumnes de 1r van acudir al consistori ondarenc per a conèixer in situ el treball que es desenvolupa a l’administració local; els serveis que es presten a la ciutadania, i la forma de funcionament d’aquesta institució. La visita va estar impulsada i organitzada per l’IES Xebic i pel Centre d’Informació Juvenil d’Ondara. En la visita, els/les alumnes van estar acompanyats per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i pel Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner.

En primer lloc, l’alumnat va conèixer la història de l’edifici que alberga l’Ajuntament d’Ondara (antic convent franciscà del segle XVII), i després van realitzar una visita per les oficines i pel departament tècnic, on se’ls va informar sobre les tasques que es desenvolupen diàriament, i el que es pot sol·licitar als tècnics municipals.

Per a culminar la visita, l’alumnat va participar en la simulació d’un ple de l’Ajuntament, amb dos punts en l’ordre del dia; d’una banda, es va debatre sobre la possible instal·lació de xarxa wifi gratuïta als carrers d’Ondara, i d’una altra, es van elaborar i van sotmetre a votació els pressuposts que els propis alumnes havien elaborat. En la celebració del ple, van comptar amb la participació de José Ramiro i Francesc Giner.

norsdr

Des de l’organització de l’IES Xebic i del Centre d’Informació Juvenil d’Ondara es valora aquesta activitat de visitar l’Ajuntament com a positiva i satisfactòria, amb la intenció que es realitze de manera continuada els anys vinents.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.