XERRADA DE SEGURETAT PER ALS MAJORS D’ONDARA

seguretat majors (2)

Ondara, 30.11.17. Dilluns passat 27 de novembre va tindre lloc, al Centre Social d’Ondara, la xerrada sobre seguretat emmarcada en el “Pla Major”, dirigida a les persones majors i impartida per la Guàrdia Civil. Aquesta iniciativa sorgeix del projecte de la Policia Local d’Ondara per a arribar a tots els col·lectius de la població.

seguretat majors (3)

En la xerrada va participar la Guàrdia Civil (Comandància d’El Verger) i una psicòloga de la Creu Roja, així com el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, va presentar la iniciativa destacant la importància d’aquest tipus de xerrades per a donar seguretat a les persones majors i previndre aquells actes delictius que amb més freqüència es comenten contra els nostres majors.

seguretat majors (1)

En la xerrada (que va comptar amb una alta assistència de públic) es van abordar mesures de prevenció en les activitats del dia a dia (tant en el domicili, com en la via pública, de viatge, en el banc o per internet) i es va animar a les persones assistents a cridar la Policia i la Guàrdia Civil en cas de creure que han sigut víctimes de qualsevol delicte.

El Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, ha avançat que en 2018 es duran a terme noves xerrades dirigides al col·lectiu de persones majors, en temes com primers auxilis o educació viària.

seguretat majors (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.